Lej en pølsevogn i Køge og bliv et hit til børnefødselsdagen

Der er mange arrangementer, der kan forbedre, hvis der bliver serveret noget godt mad, som alle kan lide. Uanset om du holder jubilæumsfest, bryllup, polterabend eller arrangerer en begivenhed i weekenden i Køge, kan Kelds Pølser hjælpe. Lej en pølsevogn i Køge fra dem, og vær sikret god kvalitet, kompetent og venligt personale samt lækre pølser.

Kelds Pølser

Lej en pølsevogn i Køge med personale fra Kelds Pølser

Holder du et weekendarrangement i Køge, så kan du helt sikkert ikke gå fejl af at leje en pølsevogn fra Kelds Pølser, der leverer og henter uden problemer. Lej en pølsevogn i Køge, og vær sikret du får pølser og andet i høj kvalitet. Der er forskellige måder at leje en pølsevogn i Køge på, det kan bl.a. være uden personale, så du selv skal stå med tilberedning og servicering af maden. Det er helt op til dig, om det kommer til at passe ind, i dine planer. Det er dog også muligt at vælge personale, der kan bookes til hele weekenden. Dette giver dig mere frihed, så du kan sørge for at alt andet kører som det skal. Det kompetente og venlige personale, har nemlig helt styr over situationen, så du behøver ikke bekymre dig om dem. Du kan selvfølgelig også leje en pølsevogn i Køge til mindre arrangementer, der enten er en hel dag, eller blot et par timer. Her har du igen muligheden, for at leje med eller uden personale.

Foruden at få fantastiske pølser, der helt sikkert vil smage dine gæster, vil der også være mulighed for at bestille andet med. Der er selvfølgelig de klassiske pølser, der hører med, når man lejer en pølsevogn i Køge. Det er dog også muligt at tilkøbe andre pølser, som bl.a. kyllinge- og oksepølser, der specielt er godt for dem, der ikke spiser svinekød af den ene eller anden grund. Du kan dog også vælge burgere og sandwichs iblandt andet, der helt sikkert vil falde i god jord for mange. Ved leje af en pølsevogn, uanset hvor du er henne i landet, vil det være en fordel, at du har alt, du skal bruge. Du bør derfor altid tage et kig på deres udstyrs- og madlister, så du ikke mangler noget. De har bl.a. forskellige drikkevarer, som sodavand, Cocio og fadøl. Er det en varm sommerdag, kan du helt sikkert ikke slå fejl af en slushicemaskine, som både voksne og børn kan nyde godt af.

Du kan være garanteret et professionelt og venligt personale hos Kelds Pølser, der leverer og afhenter udstyr overalt i landet.