Lakerede højbede og kapilærkasse skjulere til salg online hos Thy-metal

Thy-metal er grundlagt af den samme mand, der ejer KK Metal. Virksomhederne deler adresse, hvor tegnestuen og produktionen foregår i den ene virksomhed, så det er nemt at komme fra idé til produkt. Det gør, at det er muligt at designe den specifikke version, du ønsker dig.

På thy-metal.dk er det muligt at købe et lakeret højbed og en kapilærkasse skjuler. Virksomheden har stor erfaring inden for fremstilling af produkter af høj kvalitet til brug i haven. Alle produkterne er fremstille i stærke og robuste materialer, der tåler det danske vejr og samtidigt holder den flotte overflade.

Højbedene er et af de nyeste produkter fra Thy-metal, og ligesom resten af deres af produktsortiment, så fås det i galvaniseret stål og råt stål.

Thy-metal

Unikt sortiment af lakerede højbede

Sortimentet tæller bl.a. et lakeret højbed, der sikrer dig lang levetid. Fordelen ved et lakeret højbed er, at det males i næsten alle farver. Det betyder, at det er muligt at købe et højbed, der passer ind i de omgivelser, du har derhjemme.

Det er muligt at få sammensat et højbed, der passer perfekt til din have, da de tilbyder over 150 forskellige løsninger. Finder du ikke noget i deres sortiment, der passer til, hvad du havde ønsket, så er det altid muligt at kontakte dem og få nogle produkter specialproduceret.

Prisen vil variere afhængig af, hvilken farve du ønsker.

Kapilærkasse skjuler i tykt stål

Har du et drivhus, så ved du formentlig, hvad en kapilærkasse skjuler er. De er oplagte til haven, da de som navnet indikerer, kan gemme eller skjule ens kapilærkasse.

Kasserne er fremstillet i 2 mm. tykt stål og er frostsikre. Derudover er de i kraft af det tykke stål modstandsdygtige over for alt slags vind og vejr. En kapilærkasse skjuler måler: L:90, B:50, H:40 og har en vægt på 15 kg.

Produktet er produceret på deres eget værksted i Thy, og der kan ligesom med alle deres andre produkter garanteres høj kvalitet og lang levetid. Påwebshoppen kan du købe et lakeret højbed og en kapilærkasse skjuler, som begge egner sig godt til brug i haven. Begge produkter er flot lavet og er med til at give et moderne udtryk til din bolig.