Lækker firmafrokost i Århus, udvalgt og tilberedt med kærlighed

Det er lækkert med god mad leveret til døren – også på arbejdet. Den nye trend blandt virksomheder er bestilling af frokostordning. Det er en trend, som har mange positive effekter. I Århus området finder man cateringvirksomheden Frokost+, der også leverer smagfuld firmafrokost til Randers, Hørning og Skanderborg.

Frokost+

Tilmeld en frokostordning med det hele på frokostplus.dk

En frokostordning fra Frokost+ rammer den brede smagspalet. På frokostplus.dk finder du mere info om strukturen af en frokostordning hos denne østjyske cateringvirksomhed med speciale i mad ud af huset til virksomheder i frokostpausen. Når et firma tilmeldes en frokostordning er der mange objektive fordele at høste. Der meldes et lavere sygefravær, arbejdsmoralen boostes samt andre positive effekter. Det kan godt være, det er en kliché at sige: ”Man er, hvad man spiser”. Det viser sig dog, der er en betydelig sammenhæng mellem det, vi putter i munden, og den måde vi føler os på. En frokostordning hos Frokost+ er et interessant indslag, hvor der sørges for altid at tilbyde en varieret buffet. I får leveret en varm ret med tilbehør, en god suppe, friskbagt brød, lækre salater og meget andet.

Vælg firmafrokost i Århus hos Frokost+

Frokost+ gør meget ud af at gøre deres firmafrokost så fleksibel som mulighed. Det skal være mulighed for alle virksomheder i Århus og omegn at bestille firmafrokost, der tilfredsstiller alle medarbejderne. Det er fx muligt at bestille ekstra forplejning som tapastallerken, sandwich, kage og smørrebrød. Frokost+ lægger også vægt på at tilfredsstille krav fra vegetarer, muslimer, laktoseintolerante og andre mennesker med specifikke krav til kosten. Der leveres firmafrokost til Århus men også Egå, Mårslet, Tilst, Galten, Sabro og mange andre områder i Østjylland. Inde på frokostplus.dk kan du se en liste over alle områderne.

Få firmafrokost leveret til døren til jeres virksomhed i Århus, Skanderborg, Mårslet eller omkringliggende postnumre. Frokost+ leverer sund firmafrokost, tilberedt med passion af dygtige kokke, der arbejder på at skabe en så frisk, lækker og varieret menu som muligt.