Kvalitetshynder til kendte designmøbler

Design-hynder.dk er en dansk virksomhed der tilbyder dig kvalitetshynder til kendte designmøbler. Virksomheden har designet hynder i mere end 28år og kan altid give dig et godt tilbud.

design-hynderdk

Wegner hynder til Wegner møbler

Har du nogle møbler stående derhjemme fra Hans J. Wegner? Så er det måske på tide at få ombetrukket dem og lagt nye hynder. Det er netop noget som Design-hynder.dk kan hjælpe dig med. Det er en systue, hvor der bliver produceret Wegner hynder specielt til de fantastiske Hans J. Wegner møbler. Der bliver altid lagt vægt på, at hynderne skal passe til møblerne og, at du har mulighed for at vælge materiale. Det er dog kun de allerbedste materialer du kan finde hos Design-hynder.dk, og det gælder ikke kun når der er tale om Wegner hynder.

Nanna Ditzel hynder i mange forskellige typer læder

Der er selvfølgelig mange flere hynder at vælge i mellem. F.eks. kan du også finde Nanna Ditzel hynder. De kommer i mange forskellige farver og kan findes i flere forskellige typer læder. Noget du kan finde mere om ved at gøre et klik her på www.design-hynder.dk. Det er desuden også webshoppen, hvor du har mulighed for at bestille de flotte hynder hjem til døren. De bliver sendt direkte til dig og kan fås til fornuftige priser.

enkelt klassisk dansk håndværk

Er det hynder til Eames du er på jagt efter – ja, så kan du også finde dem hos Design-hynder.dk. Ligesom alle andre hynder du kan finde hos Design-hynder.dk, så er de lavet efter alle kunstens regler. De bliver produceret på egen systue og efter traditionsrige polstringsteknikker, som er til for at sikre dig den højeste kvalitet. Det er ganske enkelt klassisk dansk håndværk du får, og det med et fantastisk resultat. Så klik her på design-hynder.dk og se de flotte hynder til Eames, Wegner eller Nanna Ditzel. De vil uden tvivl leve op til dine forventninger.