Kompakt integreret vinkøleskab og vinskab fra Gvino

Hvis vin er en af dine passioner, så er du formentlig godt bekendt med temperaturer og modning på vin. Vi kan varmt anbefale et integreret vinkøleskab eller et vinskab fra Gvino. Med et vinkøleskab bliver din hvidvin perfekt afkølet, så den kan nydes i sommersolen. Med et vinskab kan du eksperimentere med at modne din rødvin, til den får de noter, som du foretrækker. Et vinkøleskab hører til i den vinelskendes køkken og et vinskab i kælderen.

Et kompakt vinkøleskab der matcher dit hjem

Måske er du træt af, at dit almindelige køleskab er fyldt helt op, når der kommer gæster. Det stjæler pladsen fra festens vigtigste komponent. Vinen. Gvino tilbyder heldigvis en integreret løsning på det problem. Et integreret vinkøleskab passer ind under køkkendisken. Du kan stille det mellem opvaskemaskinen og håndvasken eksempelvis. Et køleskab der er dedikeret til vinen, sparer dig for besværet med både at planlægge plads til maden og vinen i samme køleskab. Du slipper for at være nødt til at afkøle din vin én flaske ad gangen. Integrerede vinkøleskabe fra gvino.dk har masser af plads til din vin. De fås med et LED-display, så du kan følge med i temperaturen inde i køleskabet. Vinkøleskabet er i et flot design og passer godt ind i moderne danske hjem. Foruden at levere lækker, afkølet vin til festlighederne tiltrækker et integreret vinkøleskab dine gæsters opmærksomhed. For vinentusiaster er det helt absolut et samlingspunkt.

Du kan modne din vin i et lækkert vinskab

Hvis du ikke kan få nok af vin og al den videnskab, der ligger bag, så bør du overveje et vinskab fra gvino.dk. I vinskabe kan man modne vinen, så den får den eksakte smag, man ønsker. Gvino tilbyder nogle gode råd i forhold til vinmodning. Placér for det første dit vinskab i din kælder, hvis du har en. Dernede findes det bedste klima til modningen. I et vinskab skal temperaturen helst være 12-14 grader, mens luftfugtigheden holdes på 60% procent. Derudover skal vin helst modnes i mørke, hvorfor Gvinos vinskabe fås med ikke-transparente låger. Opfyldes disse krav konsekvent, vil du få lækker modning af din vin. Ligesom deres vinkøleskabe er Gvinos vinskabe enormt flotte og fås i forskellige størrelser. Der er derfor gode muligheder for at få plads til masser af vin. De justerbare træhylder og træskuffer i vinskabene fra Gvino giver fleksibilitet. Vi håber, at du har fået lyst til at gå på opdagelse i udvalget af integrerede vinkøleskabe og vinskabe på gvino.dk. Deres personale vil elske at få spørgsmål om produkterne!