Køb skridsikre Fuzzies hjemmesko eller blødt Filibabba sengetøj hos Mikkla Design

Find et stort udvalg af potentielle gaver til et bredt udvalg af mennesketyper herunder babyer, børn m.m. Du kan se det store udvalg på webshoppen eller besøge den fysiske butik på gården i Bramming, hvor du kan møde det glade personale bag Mikkla Design.

Mikkla Design

Filibabba sengetøj til dig eller den lille

Skal du have nyt sengetøj til den lille eller dig selv, så bør du give Filibabba sengetøj et forsøg. Du finder flere typer af Filibabba sengetøj, men fælles for alle typerne er, at du får rigtig flot og personligt sengetøj, som er lavet af udelukkende økologisk bomuld, så du og dine børn kan sove roligt om natten uden faren for at modtage farlige stoffer. Udover sikkerheden gør det økologiske bomuld også, at sengetøjet er utrolig lækkert og blødt at røre og ligge ved.

Så hvis du er på udkig efter kvalitets sengetøj lavet af økologisk bomuld, så er Mikkla helt sikkert et besøg værd. Du kan vælge at tage et kig på webshoppen her – https://mikkla.dk/ eller besøge gårdbutikken i Bramming. Du kan helt sikkert lave en god handel, da Mikkla er garant for prismatch på deres produkter.

Skridsikre Fuzzies hjemmesko

Fuzzies har et stort udvalg af fodtøj og forskellige typer af strømper til drenge- og pigebørn. Fuzzies hjemmesko eller futter findes i massevis og er produceret til både drenge og piger. Det smarte ved disse hjemmesko er, at de er blevet lavet med en sikker sål. Den er nemlig lavet med en gummibund, som gør skoene skridsikre, så dine børn kan være sikre, selvom de skulle have fart på henover gulvet. Ydermere er Fuzzies hjemmesko utrolig lækre at have på og røre ved på grund af det skind, som de er lavet af.

Er du på udkig efter hjemmesko eller andet fodtøj til de mindste børn og ønsker at have et stort udvalg at vælge imellem, kan du med fordel tage et kig hos Mikkla på deres webshop – https://mikkla.dk/ eller hos deres gårdbutik.