Køb samlemuffer og LK stikkontakter i høj kvalitet hos YouSave.dk

Køb billige el-artikler online hos YouSave.dk! Hos denne store webshop finder du nemlig alt fra en samlemuffe til en LK stikkontakt, der gør dit arbejde med el derhjemme eller på arbejdspladsen så let som en leg. Find det store sortiment på www.yousave.dk, eller læs videre herunder.

YouSave.dk

Samlemuffer til alle dine elinstallationer

En samlemuffe er en lille plastikenhed, der bruges, hvis du ønsker at samle to løse ender af en ledning. De bruges derfor i forbindelse med forskellige former for elinstallation og er ofte en uundværlig el-artikel, der er med til at holde hele installationen på plads. Du finder derfor samlemuffer til mange forskellige behov og i mange forskellige kvaliteter hos YouSave.dk. En samlemuffe er ofte lavet af plastik og fås i sin mest simple model i form af en klemrække. Udvalget hos YouSave.dk omfatter dog en lang række af mere avancerede samlemuffer, der for eksempel fås helt skrueløse. Normalt vil man nemlig skulle skrue en skrue fast, der holder på ledningernes eksponerede kobbertråde. Dette er dog ikke tilfældet ved en skrueløs samlemuffe, der fordeler og fastholder ledningerne helt uden skruer og skruetrækkere. Ligegyldigt hvilken type af samlemuffer du bestiller, kan du altid forvente lynhurtigt levering, der aldrig tager mere end 1-3 hverdage.

Vælg den bedste LK stikkontakt til dit hjem

Find også stikkontakter fra Lauritz Knudsen hos YouSave.dk. En LK stikkontakt tilhører en gruppe af førsteklasses produkter, der ikke bare holder længe, men også fås til fantastiske priser på www.yousave.dk. En LK stikkontakt føres i både hvide, lysegrå, koksgrå og stålmetallic modeller, der passer mange forskellige typer af indretning og interiør. Du er derfor altid sikret et produkt, der er nemme at tilføje til et rum, da de hverken tager for meget opmærksomhed eller er svære at finde, når man mangler strømforsyning af enhver art. En LK stikkontakt og dens flotte, funktionelle design passer derfor perfekt til både hjem og arbejdspladser — ikke mindst fordi deres lange levetid og lave priser gør dem til en investering, der altid kan betale sig. Du kan derfor også altid finde en LK stikkontakt i mange forskellige modeller hos YouSave.dk. Find for eksempel en LK stikkontakt med sensor, der gør det muligt at tænde og slukke for lyset ved bare at stikke en hånd hen foran væggen. Find også en model med lysdæmper, du kan bruge til at skabe den helt rette stemning ved middagsbordet eller i de sene aftentimer, hvor dæmpet lys ofte føles mest behageligt.

Læs mere om dine mange muligheder hos YouSave.dk, og gør et godt køb på dine nye el-artikler allerede i dag!