Køb et brændetårn eller brænde på tilbud hos Den Gamle Brugs

Den Gamle Brugs sælger mange forskellige slags brænde til forskellige slags optænding. Du kan finde gode brænde tilbud på hjemmesiden og få dig et brændetårn til en god pris.

Den Gamle Brugs

Gode brænde tilbud

Den Gamle Brugs sælger brænde til gode priser og på siden vil du helt sikkert kunne finde lige den slags brænde, som du skal bruge derhjemme. De leverer på hele Sjælland, og der er endda gratis fragt i Sjællands Odde, Kalundborg og Holbæk, hvis du bor der omkring. Der er mange forskellige gode fordele ved at handle i butikken, for deres brænde er altid super tørt og i bedste kvalitet, og så kan du handle uden ekspeditionsgebyr og finde gode brænde tilbud. Der er tit gode brænde tilbud på forskelligt slags brænde, og du kan nok finde lige den slags brænde, som du skal bruge til din pejs, dit ildsted eller din brændeovn. Hvis du har en pilleovn, så kan du også finde træpiller og træbriketter i butikken til super gode priser. Se de forskellige gode brænde tilbud på siden, hvor du kan bestille levering lige til døren af et helt brændetårn.

Smart brændetårn

Den Gamle Brugs sælger forskellige slags brænde til forskellige slags optænding. Der er bl.a. almindeligt pejsebrænde til ildstedet, sammenpressede træpiller til en pilleovn, pressede træbriketter og meget mere. Hvis du skal bruge optænding til en god gammeldags pejs, en brændeovn eller et ildsted, så er et brændetårn det du skal have fat i. Her får du dit brænde leveret stablet og klar til brug, så behøver du ikke selv stable det og på den måde slipper du for besværet. Der er forskellige gode brændetårne i butikken, og du kan helt sikkert finde det perfekte til dit behov. Der er bl.a. bøgebrænde, asketræ og blandet løvtræ. Der er både ovntørrede og lufttørrede brændetårne i butikken, og de ovntørrede er lige det tørrere, hvilket vil sige, at de er ”endnu mere” klar til brug, men alt brænde har godt af at ligge og eftertørre; sådan er det bare. Med gratis fragt i Holbæk, Kalundborg og Sjællands Odde finder du vist ikke en bedre deal.