Køb elegante ure fra Rado hos Guldsmed Østergaard

Har du forelsket dig i de elegante ure fra Rado eller er du på udkig efter en smuk Ole Lynggaard ring, så er Guldsmed Østergaard det helt rette sted for dig. Besøg dem her www.guldsmedoestergaard.dk eller tag forbi deres butik i Skive, hvor de altid er klar på at vejlede.

Guldsmed Østergaard

Rado

Guldsmed Østergaard er en fantastisk sted for dig, som går op i kvalitet og moderne designs. Er du for eksempel på udkig efter de luksuriøse ure fra Rado, så har de forskellige modeller, der helt sikkert vil glæde dig. du finder blandt andet det smukke dameur i sort keramik fra serien Centrix. Uret har en solid rem i PVD rosaforgyldt stål og en holdbar lås i titanium. Urskiven har en høj poleret sort farve med rosaforgyldte visere og markeringer. Det er et meget elegant ur, der udstråler modernitet og stil. Klik ind her www.guldsmedoestergaard.dk og læs mere om det smukke ur fra Rado.

 

Ole Lynggaard ring – Guldsmed Østergaard er klar til at vejlede

Skal du ud og finde forlovelsesringen til din kæreste, så er Guldsmed Østergaard klar til at vejlede. De har et spændende udvalg, som blandt andet består af en meget feminin Ole Lynggaard ring. Den har et dynamisk design, hvor selve fingerringen fortsætter ud fra fingeren og bliver til små blade og en lille blomsterknop. Bladene er lavet i guld og er beklædt med små skinnende diamanter. Selve blomsterknoppen er en iøjnefaldende rød koral, som giver fingerringen et stærkt udtryk på hånden. Klik ind her www.guldsmedoestergaard.dk og se nærmere på den smukke Ole Lynggaard ring med det samme.

 

Forkæl din kæreste med et elegant Rado ur eller find en luksuriøs Ole Lynggaard ring hos Guldsmed Østergaard. Besøg dem her www.guldsmedoestergaard.dk eller tag forbi deres behagelige butik i Skive, hvor de altid er klar til at vejlede.