Køb Balmain shampoo og andre hårprodukter i rejsestørrelse hos balmainhair.dk

Balmain Hair Couture har fokus på luksus hårpleje, der går hånd i hånd med de seneste catwalk-trends. Du kan finde disse eksklusive hårprodukter i rejsestørrelse og normal størrelse fra bl.a. Balmain shampoo. Alle produkter er fri for parabener, størstedelen er fri for sulfater og fås med fri fragt ved køb over 499 kr.

Balmain Hair Couture

Find Balmain shampoo til alle hårtyper

Balmain shampoo fås til mange forskellige typer af hår, sådan at du kan få flotte, bløde lokker uanset hårtype og frisure. Mangler dit hår for eksempel ofte volumen fås en Balmain shampoo Volume, der er en mild, rensende shampoo, som er udviklet til at skabe håndterbart og voluminøst hår med masser af shine. Netop denne Balmain shampoo giver et volumenboost med dets indhold af Silkeprotein og Argan Oil, der stimulerer en optimal fugtighedsretention i hårcellen. Balmain shampoo fås også til tørt eller beskadiget hår, der mangler næring og fugt. Find ligeledes Balmain shampoo til farvebehandlet hår og Balmain shampoo til bleget, gråt eller highlightet hår, der løbende mangler vedligeholdelse. Balmain shampoo giver altså alle og enhver, muligheden for at give deres hår den rette behandling. På www.balmainhair.dk finder du nemt information om hvert enkelt produkt, sådan at du kan vurdere hvilken shampoo, der bedst passer din hårtype.

Vælg gode hårprodukter i rejsestørrelse til ferien

De fleste kender problemet med at have købt lækre produkter til sit hår, som man ikke kan tage med sig på ferie. Når de fylder for meget i tasken, er det svært at finde plads. Hårprodukter i rejsestørrelse er derfor en fast del af sortimentet hos Balmain. Hårprodukter i rejsestørrelse gør det muligt for dig at tage dine yndlingsprodukter med dig, uden at skulle bære på mere end højst nødvendigt. Find for eksempel både en Moisturizing Shampoo og en Moisturizing Conditioner blandt udvalget af hårprodukter i rejsestørrelse. De mange hårprodukter i rejsestørrelse dækker nemlig lidt af hvert, sådan at alle kan finde en mindre version af de produkter de normalt bruger til hverdag. Alt fra en Texturizing Salt Spray til en Texturizing Volume Spray er nemlig en del af udvalget af hårprodukter i rejsestørrelse. Dette gælder også for et produkt som en Dry Shampoo, der ofte er perfekt til kortere rejser, hvor du måske ikke har tid eller overskud til at gå hele din hårplejerutine igennem. Hårprodukter i rejsestørrelse er desuden lette at gemme og tage med sig igen, rejse efter rejse, sådan at du altid har et sæt hårprodukter ved hånden.

Se det store udvalg af hårprodukter i rejsestørrelse og shampoo på www.balmainhair.dk, og få altid fri fragt på bestillinger over 499 kr.