Klor til pool og hjørnebadekar er blot en lille del af det brede udvalg set hos Bad-Magasinet.dk

Når sommervarmen kommer, findes der ikke noget bedre, end at hoppe i en lækker ren pool. Dog kan det for mange være svært at finde ud af, hvordan en sådan pool skal holdes ren og bakteriefri. Hos Bad-Magasinet.dk er de specialister indenfor alt der har med pool, spa og vedligeholdes af disse at gøre. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, bad-magasinet.dk, hvor du kan finde alt, hvad du behøver at vide.

Klor til pool er bakteriedræbende

Når man skal holde poolen ren, er det vigtigt at bruge den rigtige anvendelse af bakteriedræbende rengøringsmidler og en måde at gøre dette, er ved at anvende klor til pool. Når man skal bruge klor til pool, er det samtidigt også vigtigt at man har styr på sin poolkemi, altså, pH-værdien, klorværdien, cyanurindholdet samt brugen af flokningsmiddel. Det vigtigt at du har styr på disse faktorer, når du skal gøre din pool klar, da den ellers så forfriskende tur, kan ende med at blive en meget beskidt og sundhedsfarlig oplevelse. Når du bruger klor til pool, er der dog ikke noget at være bange for, da denne form for rengøring, er den bedste og mest brugte form for poolrengøring. Hos Bad-Magasinet.dk finder du altid de bedste former for klor til pool, og skulle du have spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at kontakte dem angående brugen af klor til pool og lignende spørgsmål.

Køb eksempelvis et hjørnebadekar

Hos Bad-Magasinet.dk finder du alt indenfor badekar og spabadekar, herunder også de supersmarte og lækre hjørnebadekar. Med et hjørnebadekar, kan drømmen og den private jacuzzi blive en realitet, og en bedre form for privat luksus og selvpleje, finder du næppe andre steder. Når du klikker ind forbi Bad-Magasinet.dk’s hjemmeside, vil du lynhurtigt se det meget flotte sortiment af hjørnebadekar, der kommer i flere forskellige størrelser og former. Tag f.eks. et kig på det moderne Camilla hjørnebadekar, der er karakteriseret ved dets klare og rene linjer, eller kig på det mere klassiske Sigrid hjørnebadekar, der kan kendes ved dets runde og lækre former. Så går du med drømmen om at få installeret et lækkert hjørnebadekar derhjemme, så tag allerede nu og klik ind forbi deres hjemmeside, hvor du kan finde meget mere information og se alle de udspillede hjørnebadekar. Du vil uden tvivl ikke fortryde at investere i et hjørnebadekar, da der næppe findes en lækrere form for luksus, end et langt og afslappende bad.