Klassiske designer og luksus køkkener fra Multiform A/S

I år 2022 har Multiform A/S 40-årsjubilæum med at skabe danske designer køkkener i kompromisløs kvalitet, og ved hvert luksus køkken bliver der kælet for detaljerne. Form 1 var det første af en lang række designer køkkener, og både Form 1 og Form 2 fra 1997 er blevet klassikere. Vil du have et virkeligt luksus køkken, så se på Form 45 fra 2014, der både i 2017 og 2018 har vundet en internationalt anerkendt designpris. Hemmeligheden er, at alle kanter er skåret i smig. Snedkertraditionerne har sin berettigelse.

Designer køkkenerne Form 1 og Form 2 er håndlavet, dansk design

I 1982 så Form 1 dagens lys, og siden har kunder med udsøgt smag set lyset i disse designer køkkener, så det er blevet klassikere på niveau med andre kendte, danske designs. Virksomheden er stolt af, at deres snedkertraditioner stadig skaber dansk design i kompromisløs kvalitet. Den røde tråd er kvadrater og rektangler, og hver detalje overvåges omhyggeligt af de dedikerede snedkere. Træet i designer køkkener, Form 1, er for eksempel eg, sort eg eller valnød. “Det hele forstærkes af forkantslisten på korpus i massivt træ”, forklarer de. Form 2 kom til verden i 1997, hvilket giver et flot 25-årsjubilæum. Blandt designer køkkener er Form 2 meget minimalistisk i sit udtryk, og der er lagt stor vægt på funktionaliteten. Det stilrene udtryk har dannet inspiration til andre rum, så resten af hjemmet også fremstår tidløst og elegant. Finéren kan enten være skåret, så det danner et linjeret eller kegleformet mønster, og den høje kvalitet vil give jer glæde i dagligdagen og tiltale liebhavere ved salg af huset.

Luksus køkken vinder internationale priser

Form 45 fra 2014 er et luksus køkken i en klasse for sig. Både i 2017 og 2018 vandt luksus køkkenet den hæderfulde designpris fra Archiproducts Design Awards. Det er de meget glade for i virksomheden, og for dem betyder det endnu mere, at deres håndværk fungerer i hjemmene. Det anbefales, at I vælger et køkken, hvor snedkertraditionerne er holdt i hævd. I dette epokegørende design er plader og sider skåret i smig, hvilket udvisker skellet mellem plade og side og giver et svævende udtryk. I en af deres modeller af Form 45 er der anvendt messing, og det skaber virkelig et luksus køkken. Den store køkkenø er vist med to firkantede vaske med vinklede haner, og det hele passer til sildebensparketgulvet. Et andet luksus køkken i Form 45 er i sort, planskåret eg, som giver en underspillet elegance med et roligt indtryk til ét blandt mange designer køkkener.

Vil du vælge blandt designer køkkener og ende med at få et luksus køkken, som er håndlavet, dansk design i kompromisløs kvalitet, og som er fremstillet af erfarne snedkere, så book et møde med deres indretningsarkitekter på www.multiform.dk.