Kjoler og cardigans med blonder og palietter

Buch Copenhagen forhandler kjoler til fest og hverdag. Køb også cardigans, nederdele, sandaler og andre beklædningsgenstande samt fodtøj – alt med et touch af luksus boheme, palietter, blonder og romantik.

Buch Copenhagen

Wrap kjoler og varianter i satin fra Buch Copenhagen

Bliv klar til festen, eller find en fed kjole til hverdagen. Buch Copenhagen er kendt for den romantiske boho-stil. Det er en populær trend i Danmark, og på www.buchcopenhagen.dk kan du bladre igennem mange sider med wrap kjoler, korte nederdele osv. Kig fx på en ny satin designer kjole, eller find en lang kjole til den specielle begivenhed. Mange af modellerne kan kombineres på forskellig vis, så man kan skabe et festligt look, hverdagsudtryk eller en rå attitude. Denne danske designervirksomhed har hentet inspiration fra det romantiske og feminine. Deres kjoler er præget af blonder og palietter, men også andre detaljer, og stilen er luksus boheme.

Cardigan i strik eller med pelshætte

En cardigan er et alsidigt stykke tøj, som kan bruges på forskellig vis – også i forhold til årstiden. Nogle gange kan man en sommerdag godt slippe af sted med kun at tage en cardigan på udendørs. Om vinteren kan den agere som et ekstra lag indendørs. Det fede og tiltalende ved cardigans er netop, de kan kombineres på mange måder. Man kan altså skabe et væld af nye udtryk blot ved at tilføre en enkelt cardigan til ens garderobe. Du finder bl.a. en lang række af strikkede cardigans i udvalget samt andre med blomster- eller leopardmotiver. Køb også varianter med pelshætte, som giver et unikt og karakteristisk look. Find en ny romantisk boheme cardigan, som kan bringe noget liv ind i din sommergarderobe. Buch Copenhagen har også en underside kaldet Buchaholics med alle firmaets varer til dig, der ikke kan få nok af mærket.

Elsker du Buch Copenhagen? Firmaet har også i år designet en lang række af luksuriøse og eksklusive boheme tøjgenstande. Hvad end du leder efter en cardigan i strik eller en romantisk kjole med palietter eller blonder, så kig nærmere på siden www.buchcopenhagen.dk.