Islandske flag og danske vimpler i særlig høj kvalitet

Hos Langkilde & Søn er man eksperter i alt, der har med flag at gøre, og præsenterer et af landets, hvis ikke Nordens, flotteste udvalg af alt lige fra vimpler til både Dannebrogsflag samt islandske, norske og svenske flag. Kombinationen af ekstra høj kvalitet, og de helt rigtige materialer, gør virksomheden til den helt rigtige at bestille både det flag og vimpel, man kan glæde sig over i mange år frem. Læs mere om butik og katalog herunder.

Langkilde & Søn

Køb en slidstærk vimpel med dansk flag hos Langkilde & Søn

Til almindelig hverdagsflagning, tilbyder Langkilde & Søn et godt udvalg af fine vimpler. Den klassiske vimpel er fast inventar rundt omkring i danske haver, og giver flagstangen lidt ekstra liv, når man ikke lige har det rigtige flag oppe. En vimpel vil ofte hænge fremme i rigtig, rigtig lang tid ad gangen. Derfor er det også ekstra vigtigt, at man vælger en vimpel i høj kvalitet fra start af, så den holder sig pæn og fin i så lang tid som muligt. Det er heldigvis ikke noget problem med så flot et udvalg af vimpler i absolut særklasse kvalitet, som man finder hos www.langkilde-flagfabrik.dk lige nu.

Islandske flag samt andre nordiske flag på langkilde-flagfabrik.dk

Udover ny vimpel, finder man også en masse flotte nordiske nationalflag hos flagproducenten lige nu. Blandt andet også et flot islandsk flag. Helt i trit med resten af kataloget, leveres islandske flag i den velkendte kvalitet som virksomheden forbindes med, og vil være flag som nok skal holde til når man skal fejre mange fremtidige mærkedage i løbet af årene.

Besøg eventuelt selv virksomhedens flotte hjemmeside, og få et kig på det brede udvalg af bl.a. vimpler, islandske flag og meget mere. Uanset hvilket flag eller hvilken vimpel du eventuelt måtte ende med at putte i indkøbskurven, tør vi godt garantere, at kvaliteten er helt som den skal være.