Investering for begyndere. Slip for rente udgifter hos banken

Crowdton er en investeringsplatform, der har gjort det betragteligt lettere at investere for begyndere. Dette understreges især ved, at der ikke er et behov for løbende at tjekke op. Det er samtidig supersimpelt at komme i gang med at investere grønt. Læs om crowdlending og se informative hjælpevideoer på crowdton.com.

Crowdton

God guide om investering for begyndere på www.crowdton.com

Crowdton tilbyder investering for begyndere med en brugervenlig investeringsplatform, der lærer en mere om risiko, afkast og projekter. Nogle typer investeringer kræver løbende evaluering, men det er ikke tilfældet med crowdlending i miljørigtige projekter hos Crowdton. Pengene passer sig selv og vokser på sigt, uden at du skal gøre noget som helst. Hvis man er villig til at løbe den meget lave risiko, der er forbundet med crowdlending i solcelleparker, så er det værd at flytte dem væk fra bankens opsparingskonto, der typisk har en meget lav eller ingen rente. Som begynder er der mange fald grupper for diverse investeringsprodukter, men heldigvis er der alternativer som Crowdton, hvor man opnår et lavrisikos afkast, samtidig med at man støtter grønne energiprojekter.

Rente udgifter skal for alt i verden undgås

Slip for rente udgifter på din formue i banken. Flere banker har startet med at indkræve en procentdel af din formue, hvis du har ”for mange penge” stående. Set i kontrast med fortiden, hvor man fik en skummet rente af ens indestående penge, så giver det pludselig mening at kigge andre steder hen. Der er aktier, som svinger, og obligationer, som næsten ikke tilbyder nogen rente mere. Et andet alternativ er crowdlending, og hos Crowdton hjælper de dig godt i gang. For alt i verden handler det om at undgå rente udgifter på dine hårdt tjente penge.

Crowdton hjælper begyndere med at investere. Se deres investeringsguide, som er praktisk for nybegyndere. Du kommer på ingen tid til at være klar til din første investering. Døjer du med rente udgifter i din bank? Så er crowdlending en oplagt mulighed at overveje.