Hos Venus & Mars XL finder du bl.a. lingeri store størrelser og skjorter fra Bosweel

Hos Venus & Mars XL er der gode muligheder for at købe kvalitetsrigtigt tøj, bl.a. lingeri og lækre skjorter fra Bosweel. Tøjet tilbydes i utallige former og farmer, så der altid vil være noget der passer til din stil.

Venus & Mars XL

Lingeri store størrelser

Lingeritøjet fra Venus & Mars XL findes i mange forskellige slags stof, hvor du kan vælge imellem et bredt udvalg af former og farver der klæder din stil. Lingeritøjet udbudt hos Venus & Mars XL har sat stort fokus på at ramme målgruppen med piger og kvinder i de store størrelser. På www.venusogmarsxl.dk finder du alt fra bh’er, trusser, bodystockings og meget mere, udbudt både fra danske og internationale leverandører. Sortimentet tilbyder også shapewear i form af slankebukser og underkjoler, der sikrer din krop en flot form. Trusserne udbydes både som almindelige trusser, men også som G-streng trussen, som fås i store størrelser.

Skjorter i forskellige farver fra Bosweel

Der findes også et stort udvalg af tøj til den moderigtige mand, hvor at der hos Venus & Mars XL tilbydes skjorter fra Bosweel, der er fremstillet i den allerbedste kvalitet. Skjorterne fra Bosweel kan benyttes til alverdens sammenhænge, da udvalget er så bredt. Skjorterne tilbydes i mange forskellige farver og mønstre, samt med eller uden lommer. Der tilbydes hos Venus & Mars XL et samarbejde med Bosweel, hvor at man har mulighed for at få specialsyet en skjorte til en, så den passer mandens eksakte kropsform. Da Bosweel er et kvalitetsbevidst mærke, tilbydes der bl.a. skjorter til hverdagsbrug, smokingskjorter og habitskjorter, som er fremstillet i den bedste kvalitet. Skjorterne bliver produceret i alle slags størrelser, så der findes skjorter til alle mænd.

Besøg www.venusogmarsxl.dk allerede i dag, hvis du søger noget nyt og unikt kvalitetstøj til dit klædeskab. Det er om det enten gælder undertøj & lingeri i store størrelser eller skjorter til den moderigtige og kvalitetsbevidste mand.