Hos Masawine finder du bl.a. en Yarden Chardonnay og en American Wings Chardonnay vin

Er du i tvivl om, hvorvidt Chardonnay er din ynglingsvin? MasaWine har gjort vinsmagning let for dig, og samlet et bredt sortiment af Chardonnay og andre kvalitetsvine, importeret fra vinbønder i blandt andet Israel og Californien. Du finder for eksempel en harmonisk vin, såsom Yarden Chardonnay, eller den amerikanske American Wings Chardonnay med toner af saftige tropiske frugter.

Masawine

Yarden Chardonnay er en super lækker vin

En Yarden Chardonnay er en vin fra 100% Chardonnay druer, der kommer helt fra Golan Heights Winery i Galilæa området. Vin-producenten Golan Heights Winery blev grundlagt i 1983, og har med sine mange års erfaring, da også haft success med at producere flere medalje-vindende vine. En Yarden Chardonnay er en elegant hvidvin perfekt til forretter, såsom fisk eller fjerkræ, på grund af dens både fyldige og friske smag af modne frugter og ristede nødder. Så snart man skænker sig selv eller en gæst et glas Yarden Chardonnay, overraskes man af smagstonerne af egetræ og vanille, der samtidigt til sidst udgør en fyldig og behagelig eftersmag.

American Wings Chardonnay

En anden Chardonnay fra MasaWines store sortiment er en American Wings Chardonnay. Denne flotte hvidvin er importeret fra Californien i USA, og lavet på ca. 81% Chardonnay, 17% Colombard og 2% Muscat druer. En American Wings Chardonnay præsenterer sig med en klar, gylden farve, og en fremragende smag, hvilket gør den perfekt som aperitif, eller til fiskeretter og lyst kød. American Wings Chardonnay bør nydes ung og fungerer utroligt godt afkølet på en varm sommerdag. De fine smagsnuancer fungerer nemlig fantastisk til sommermånederne, da den fremragende smag af citrus, kiwi og saftige tropiske frugter, samt noter af figner, næsten sender dig direkte til den bagende sol i Californien — og så endda til en fornuftig pris!

Køb en velsmagende Chardonnay, eller en hvilken som helst anden slags vin, der passer til dine smagsløg på www.masawine.dk.