Hos Luna Sølv & Guld finder du bl.a. By Birdie smykker og Josephine Bergsøe smykker i høj kvalitet

Man behøves ikke bruge særlig lang tid på Luna Sølv og Guld, før man finder et smykke man vil synes godt om. Med populære og nutidige mærker som By Birdie smykker og Josephine Bergsøe smykker i blandt udvalget, er der nok at vælge imellem, og altid en god undskyldning for at kigge forbi butikken igen og tage et kig. Køber du for over 500,- i butikken, kan du end da spare fragten, hvilket jo altid er en dejlig ting. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

Luna Sølv & Guld

By Birdie smykker i flotte design

By Birdie smykker er et dansk smykke mærke, der oplever stadig større og større popularitet. Ikke at designeren bag mærket ikke fortjener det, tværtimod! Kigger man forbi Luna Sølv & Guld, og kigger i kategorien med By Birdie smykker, vil man som regel hurtigt tilslutte sig skaren af smykkekunder, der har By Birdie smykker som én af deres favoritter. Uanset om gælder ørestikker, fingerringe, vedhæng eller en anden type smykker fra kollektionerne, har de altid et råt, feminint og enormt smukt udtryk, som det er helt umuligt at stå for. Har du ikke allerede set udvalget af By Birdie smykker hos www.lunasmykker.dk, kan det på det varmeste anbefales.

Josephine Bergsøe smykker

Det hele skal dog ikke handle on By Birdie smykker i denne artikel. Der er også en række andre mærker hos den danske forhandler, som det bestemt kan anbefales at kigge nærmere på. Husk f.eks. at kigge forbi kategorien med Josephine Bergsøe smykker, hvor du lige nu finder en række skønne smykker. I kataloget med Josephine Bergsøe smykker kan du blandt andet se frem til et eksklusivt og moderne udvalg af fingerringe, ørestikker og vedhæng – altid i en helt unik og særlig stil, som kun Josephine Bergsøe kan skabe den.