Hos CanisVitae finder du bl.a. tøj fra DogCoach og en Siccaro hundemåtte i høj kvalitet

CanisVitae er leveringsdygtige inden for alverdens forskellige typer hundeudstyr. Mangler du f.eks. en hundemåtte, kan en smart Siccaro hundemåtte bestemt anbefales. Udover udstyr til hunde, finder man også et godt udvalg af udstyr til hundeejere. Blandt andet kvalitets outdoortøj til når man går tur med hunden fra DogCoach. Læs mere om butikken og om DogCoach og Siccaro hundemåtter i artiklen herunder.

CanisVitae

Tøj af komfortable materialer fra DogCoach

Der er altid et bredt udvalg af udstyr til hunde at finde hos CanisVitae. Det gælder også i kategorien tøj til hundeejere, hvor man blandt andet finder det gode mærke DogCoach. Når man skal en tur i parken og gå tur med sin hund, gælder det om at have ordentligt tøj på, især når det er koldt. Heldigvis står DogCoach klar med varmt og lækkert tøj, der egner sig perfekt til når I laver hundetræning, eller bare er ude på en dejlig lang gåtur i den danske natur. DogCoach tøj til hundeejere er designet til at være lækkert at have på, og fås i flere flotte varianter. Blandt andet tæller udvalget fra DogCoach hos www.canisvitae.dk hundelufter hue, jakke, taske, trøje, vest samt hundelufter T-shirts med sjove logoer.

Siccaro hundemåtte

Ovre i kategorien med hundebeklædning hos CanisVitae er der også flere gode produkter at vælge imellem. Blandt andet hundemåtter fra Siccaro. Siccaro hundemåtte er virkelig hundemåtter i ekstra høj kvalitet, og vil helt sikkert blive ét af din hunds favoritsteder at ligge. Kataloget med Siccaro hundemåtte tæller både varianter til store hunde, mellem hunde samt små hunde, og i alle tre tilfælde holder Siccaro hundemåtte et højt niveau af kvalitet, som sikrer at man nok skal have glæde af dem i lang tid frem. Udover Siccaro hundemåtter finder du også smarte Siccaro hundehåndklæder, med ekstra høj og god sugeevne i kataloget hos den danske forhandler; begge dele kan helt sikkert anbefales.