Hjælp til oversættelse fra dansk til engelsk og kursus i præsentationsteknik hos GlobalDenmark

Har du og dine medarbejdere brug for redskaber til at kommunikere optimalt på skrift og i tale? Så er GlobalDenmark den helt rette virksomhed for jer. De er nemlig specialister i global kompetence, altså at forstå, blive forstået og kunne begå sig internationalt. Hos dem tilbydes der alt lige fra kursus i præsentationsteknik til professionel oversættelse fra dansk til engelsk. Besøg www.global-denmark.dk og læs mere.

GlobalDenmark

Eksperter i oversættelse fra dansk til engelsk

Sidder du med en tekst, som du har brug for at få oversat samtidig med at kvaliteten ikke skal forringes? Hos GlobalDenmark har de høj ekspertise inden for oversættelse fra dansk til engelsk, og du er garanteret, at ordvalg, metaforer og tone matcher modtagerens kultur og forudsætninger. De er eksperter i både dansk til engelsk oversættelse og engelsk til dansk oversættelse. Har du brug for andre sprog, har de et netværk af professionelle oversættere. Virksomheden udfører alt lige fra oversættelses- og korrekturopgaver til tolkning og sproglig vejledning. Hver gang de oversætter, tjekker de oversættelsen igennem en kvalitetssikringsprocedure, så du er sikret en topprofessionel kvalitet. Besøg www.global-denmark.dk, hvis du har brug for oversættelse fra dansk til engelsk.

Kursus i præsentationsteknik

At holde en god international præsentation kræver at sproget er på plads, materialet er i orden, og at man generelt føler sig godt tilpas i situationen. Har du brug for at styrke dette, vil et kursus i præsentationsteknik hos GlobalDenmark være et oplagt valg. Med et kursus i præsentationsteknik får du nemlig nyttige redskaber, som du blandt andet kan bruge til at få styr på nerverne. Du får styrkelse af dit danske eller engelske sprog samt en masse konstruktiv feedback. Efter et kursus i præsentationsteknik har du helt sikkert fået noget konkret og værdifuldt med hjem. I vælger selv, om kurset skal afholdes på dansk eller engelsk, så I får mest ud af det. Besøg www.global-denmark.dk og læs meget mere om kursus i præsentationsteknik.