Her finder du bl.a. senge fra Auping og en smuk vitrine

Bolighuset Werenberg forhandler møbler, senge og boligtilbehør fra mange forskellige kvalitetsmærker, for eksempel Auping. Besøg bolighuset i Brenderup, hvis du vil imponeres af det 11.000m2 store showroom, og blive mødt af møbeleksperter, der kan hjælpe dig, med at tage det rette valg mellem udvalget af senge, spiseborde eller en fin vitrine.

Bolighuset Werenberg

Senge fra Auping

En god seng må aldrig undervurderes! Hos mærket Auping tager man søvn seriøst, hvilket er præcis, hvorfor de fortsat er en af verdens førende forhandlere af kvalitetssenge. En seng fra Auping bliver nemlig skræddersyet efter dine unikke behov, i og med, at du selv vælger mål, madrastype og bund. Auping senge er hermed tilpasset dine sovevaner og din unikke krop, hvilket kommer i forlængelse af en kropstest, der analyserer både din krop og dens behov. Hos Bolighuset Werenberg kan du altså nemt finde din nye drømmeseng fra Auping, og samtidigt føle dig sikker på, at den passer til dine sovevaner, din krop og dit soveværelse.

Super fin vitrine

Et andet møbel, der aldrig bør undervurderes er uden tvivl opbevaringsmøblet. Alle rum kan gøres til praktiske opbevaringsrum med de rigtige møbler! Opbevaringsplads kan desuden sagtens gøres smukt og stilrent, for eksempel med en fin skænk eller en flot vitrine. Et vitrine-skab er ikke bare et skab, men et skab med glaslåger, der gør det muligt at se hvad du opbevarer. En vitrine gør det derfor muligt for dig, ikke bare at opbevare, men også at fremvise for eksempel bøger eller fint porcelæn, som normalt gemmes væk. Hos Bolighus Werenberg kan du altså trygt og hurtigt finde en smuk vitrine, der beviser at opbevaringplads kan være både funktionelt og æstetisk.

Besøg enten Bolighuset Werenberg’s showroom eller www.werenberg.dk. Her står mere end 22 medarbejdere klar med specialiseret viden, når dit hjem trænger til en kærlig hånd.