Gør vinteren sjov med en kælk fra Dantoy

Hos Legebyen.dk kan du finde legetøj til al slags vejr og til alle årstider. Trænger familien for eksempel til en ny Dantoy kælk eller er I, i humøret til stigegolf, er dette forhandleren for dig. Deres udvalg består af alt fra børnemøbler og sportsudstyr, til havelegetøj og modelbiler. Besøg webshoppen og gå på opdagelse i det store sortiment.

Legebyen.dk

Den klassiske model

Ingen vinter er komplet uden en tur på en Dantoy kælk. De ikoniske modeller har været kilde til et utal af latterfyldte snevejrsdage og hos Legebyen.dk har du mange forskellige varianter at vælge imellem. Du finder blandt andet den klassiske model Dantoy kælk og alle varianter er fremstillet i hårdfør plast så de kan holde til mange ture ned af bakkerne. Dantoy kælke bærer desuden Svanemærket og udvalget opdateres løbende så du kan finde de bedste varianter på markedet. Der føres Dantoy kælke i mange forskellige farver og altid til særdeles konkurrencedygtige priser. Hvad end du er til bobslæden, Twister slæden eller et numsebræt med håndtag, er Legebyen.dk forhandleren for dig. Tag et kig på hele udvalget og find den Dantoy kælk som du leder efter.

Stigegolf fra Dantoy

Stigegolf er en super sjov aktivitet for hele familien. Stigegolf er også kendt som Spin Ladder og er den perfekte udendørsleg. I stigegolf har hver person tre par kugler på snor at kaste med i hver runde og så gælder det ellers om at være præcis! Der scores point ved at ramme det rigtige trin på stigen og som vinder har man naturligvis lov til at prale. Stigegolf er et spil der formår at kombinere leg, læring og bevægelse, samtidig med at det er rigtig sjovt at spille. Læs mere om stigegolf hos Legebyen.dk, eller kontakt deres kundeservice hvis du kunne tænke dig at høre mere om produktet eller om udvalget generelt.