Godt udvalg af stof i metermål – Forskellige Småfolk nyheder i høj kvalitet

Er du kreativ og god til at bruge en symaskine, så kan du hos Småfolk købe stof i metermål og lave dine helt egne kreationer af det lækre, unikke stof produceret af Småfolk. Hos Småfolk kan de godt lide masser af farver og glade prints, som du nu også kan få fornøjelsen af i dine helt egne kreationer. Småfolk nyheder kan du få, hvis du klikker ind på www.smafolk.dk eller kigger forbi en af butikkerne. Der er nye kollektioner fra Småfolk 4 gange om året.

Småfolk

Forskelligt stof i metermål

Lav dine egne favoritter med stof i metermål fra Småfolk. Stof i metermål sælges i stofstykker af 1,50m x 1,65 m og altid i meget begrænsede antal. Stof i metermål fra Småfolk opstår som overskudsproduktion i produktionen af Småfolk tøj. Når du køber stof i metermål, hjælper du derved med at bekæmpe spild, samtidig med at du får noget flot og helt unikt stof til at lave dine egne favoritter. Klik ind på www.smafolk.dk og se det store udvalg af forskelligt stof i metermål med mange forskellige print.

Småfolk nyheder

Vil du gerne være med på det nyeste så kig med i Småfolk nyhederne, når der kommer en ny kollektion hver tredje måned. Småfolk nyhederne udgives som et katalog, hvor du kan se den smarte nye kollektion. Småfolk nyhederne kan du selvfølgelig også se hos din lokale Småfolk butik og hos forhandlere af Småfolk. Du kan dog ikke være sikker på, at alle forhandlere har alle Småfolk nyheder. På www.smafolk.dk finder du nemt alle Småfolk nyhederne i en sektion for sig selv. På hjemmesiden kan du bestille både børnetøj, tilbehør og børnelegetøj. Bestiller du inden kl. 13 sender Småfolk din pakke allerede samme dag, så du ikke skal vente længe på din bestilling. Har du spørgsmål, vil de hos Småfolk hellere end gerne besvare dine spørgsmål. Find kontakt oplysninger på www.smafolk.dk, du kan enten ringe eller skrive en mail.