Godt udvalg af briketter og RW træpiller i høj kvalitet

Pillemadsen har et af landets absolut bedste udvalg inden for biobrændsel lige nu, og næsten med sikkerhed også den slags du har brug for. Her kan du blandt andet købe briketter, træpiller, brændetårne, pejsebrænde og meget mere. Man sørger for at holde et højt niveau af kvalitet på tværs af alle kategorier, og service niveauet er desuden også altid ekstra højt. Der er flere gode mærker du kan vælge imellem, blandt andet RW træpiller, Lava og Olimp.

Pillemadsen

Briketter i høj kvalitet

Mangler du et godt sted at shoppe briketter online, er Pillemadsen det helt rigtige sted at gøre det. Her finder du nemlig ikke kun det bedste udvalg, du kan samtidig vælge imellem en masse gode kvalitetsproducenter, der alle gør sig ekstra umage når der produceres briketter. Skulle det blive aktuelt, sidder en venlig og kyndig kundeservice desuden klar til at besvare alle spørgsmål vedrørende briketter, så du kan træffe en informeret beslutning når du skal til at bestille. Alt i alt er det en førsteklasses oplevelse art shoppe briketter og andet brændsel hos Pillemadsen, som på alle måder kan anbefales.

Forskellige varianter af RW træpiller

RW træpiller et godt valg når det er tid til at bestille nye træpiller. Producenten har god erfaring inden for branchen, og sørger altid for at levere ordentlig produkter med god brændetid. RW træpiller leverer både 8 mm. og 6 mm. varianter og i begge tilfælde er der tale om gennemarbejdede kvalitetsprodukter, man kan have glæde af hele vinteren over. Et særligt kendetegn ved RW træpiller er et meget lavt niveau af fugt, hvilket resulterer i mere energifrigivelse under forbrænding. RW træpiller har desuden en meget lav askeprocent, hvilket resulterer i en meget ren forbrænding, hvilket altid er at foretrække når man køber træpiller.