Glutenfri pandekage eller saftigt proteinbrød?

Bag dit eget lækre proteinbrød med en glutenfri protein bolle mix fra Protein Baker af. Det er også muligt at købe en duopakke, og få en ekstra mix med i købet til at fremstille glutenfri pandekage.

Protein Baker

Bag dit helt eget proteinbrød

Proteinbrød kan være en dyr fornøjelse at købe i supermarkedet, hvis det overhovedet er på lager. Det er heller ikke altid, kvaliteten er i top. Derfor er der mange, som bager deres eget proteinbrød, men det kan være en utrolig tidskrævende fornøjelse, som mange simpelthen ikke har tid og overskud til på ugentlig basis. Protein Baker har en glimrende løsning. Deres mix til boller og brød er med naturlige ingredienser, og det er herved gjort meget nemmere at bage friskt proteinbrød, som smager helt i top. Med brug af fedtreduceret kokosfibermel opnår man et slutprodukt, der er lettere, med mindre indhold af fedtsyrer. Dette produkt er perfekt til atleten, der vil være sikker på at få nok protein, men også andre målgrupper, som har svært ved at opnå det daglige proteinindtag.

Bestil en mix til bagning af glutenfri pandekage hos Protein Baker

Protein er ikke bare protein, hvilket de fleste i dag godt er klar over. De forskellige aminosyrer udgør peptider og proteiner, og kroppen har brug for nogle specifikke aminosyrer, dem vi kalder for essentielle aminosyrer. Produkter fra Protein Baker indeholder essentielle aminosyrer og har derved en god biologisk værdi, og det gælder for hele molevitten af produkter inkl. deres sunde glutenfri pandekage. Hvis du leder efter en lækker og smagfuld opskrift på glutenfri pandekage, så prøv at klikke ind på proteinbaker.dk. Hos Protein Baker kan du bestille en mix til at bage glutenfri pande med et højt indhold af aminosyrer.

Er du vil med pandekager? Mixen til bagning af glutenfri pandekage hos Protein Baker er rigtig lækker, ligesom mange også er forelskede i deres proteinbrød. Køb eventuelt en duopakke, og få disse to mixes til en god pris – mere info på proteinbaker.dk.