Frokostordninger til alle virksomheder i hovedstaden – førsteklasses firmafrokost

Den gode frokostordning er én, hvor alle kan være med. Madkonceptet tilbyder mad til hele København, hvor virksomheder kan benytte sig af deres firmafrokost. Private kan også få glæde af deres gode catering til events. Bestil festmad som f.eks. 3-retters menu og receptionsmad. Der vil igen i år være flere typer af julebuffeter at vælge imellem til årets julefrokost.

Madkonceptet

Frokostbuffet som catering i hverdagen

Deres frokostordning er et abonnement, hvor frokost laves i Madkonceptets køkken og køres ud til de forskellige virksomheders adresser. Der stræbes altid efter at benytte kvalitetsingredienser, hvilket kan mærkes på det endelige resultat. Friskheden får lov til at vise sig frem, og der vil altid være variation. Der serveres typisk en varm ret, som akkompagneres med en masse lækkert. Det er alt fra fyldige salater og grønne salater til velsmagende brød og godt pålæg, som kan nydes på det. Hver onsdag serveres en fantastisk osteanretning, og hver torsdag serveres en dessert. Allergikere, veganere osv. kommer ikke til at betale ekstra gebyrer. Den gode service skal opleves. Der vil også være ekstramuligheder til dem, som ønsker noget specielt enten dagligt eller til en særlig lejlighed. Det kan være velsmurte anretninger til kundemødet eller kage til at fejre en af medarbejderne.

Læs om frokostordninger til hele København på madkonceptet.dk

Madkonceptet har formået at skabe et koncept, som fortjener at blive prøvet. Deres fleksibilitet, konstante fokus på kvalitet samt tilgængelighed og punktlighed gør cateringfirmaet til det perfekte valg. Når man arbejder med gode råvarer, så kommer man altså længere – noget, som du også vil opleve som en abonnent på firmafrokost hos dem. Alle medarbejderne vil mærke, at et løft er fjernet fra skuldrene. Nu er det pludselig ikke nødvendigt at smøre madpakken eller gå ned for at købe fastfood i frokostpausen. Det her er meget sundere og meget mere lækkert.

Lyder firmafrokost som noget for dig? Kontakt dem, og book jer ind på deres frokostordning i KBH.