Forkæl dig selv med elegante smykker fra Aagaard og Izabelle Camille

Er du på udkig efter nogle smukke smykker, så har Karat24 et godt udvalg af design fra Skandinavien til gode priser og med levering indenfor 1 – 3 hverdage. Besøg dem her www.karat24.dk og find deres skønne udvalg af smykker fra Aagaard og Izabelle Camille med det samme.

Karat24

Feminine Aagaard smykker

Karat24 er en fantastisk smykkebutik, som har samlet et spændende udvalg af kollektioner fra de bedste designere. De har en super god kundeservice og tilbyder levering inden for 1 – 3 dage med fri fragt ved køb af over 399 kr. Står du måske og mangler nogle feminine smykker, som skal bruges om lidt, så har de blandt andet de elegante øreringe fra Aagaard. Her finder du de populære cirkeløreringe i sterling sølv. Ringene har en diameter på 16 mm med en sikker lukning, som sikre, at de ikke falder ud. Klik her www.karat24.dk og find de skønne øreringe fra Aagaard til billige penge, så du kan blive klar til festen.

Smykker fra Izabelle Camille

Er du vild med design fra Skandinavien, så vil du helt sikkert elske Izabelle Camille. Hos Karat24 har de samlet, de mest populære smykker fra hendes hånd til billige penge. Mangler du for eksempel et fint vedhæng til en sølvkæde, så har hun designet et super flot vedhæng med en pink kalcedon. Kalcedonen sidder fast med en sølvring rundt om, som har et hul, der kan sættes fast på kæden. Den har en fin størrelse på 15 mm x 20 mm, som passer perfekt til en lang kæde, der kan hænge ud over din kjole. Klik her www.karat24.dk og find vedhænget fra Izabelle Camille.

Forkæl dig selv med design fra Skandinavien til billige penge og hurtig levering hos Karat24. Besøg dem her www.karat24.dk og køb smykker fra Aagaard og Izabelle Camille.