Fodergrossisten.dk sælger foder til kæledyr såsom BARF hundefoder samt frosne fjerkræ

Mangler du en specifik type foder til dit kæledyr, eller handler du på vegne af en zoologisk have eller lignende? Uanset hvad, er der gode chancer for at du kan finde præcist den type dyrefoder du har brug for, hos Fodergrossisten.dk. Den danske forhandler med det oplagte navn har leveret foder til massevis af små og store kunder, og forhandler alt lige fra BARF hundefoder til frosne fjerkræ og lignende mad til slanger. Læs mere om butikken og kataloget i artiklen her.

Fodergrossisten.dk

BARF hundefoder med naturlige ingredienser

Bekymrer du dig for hvad der egentlig er puttet i det hundemad som du går og fodrer din hund med? Så er du langt fra ene om det. Præcist som med os mennesker, betyder det meget hvilke ingredienser der er i det hundefoder man fodrer sin hund med. Og andre kæledyr for den sags skyld. Ét af de mest progressive og førende mærker inden for hundefoder med naturlige ingredienser lige nu, er BARF hundefoder. Her sørger man for nøje at sammensætte hundefoder, der indeholder de naturlige ingredienser, som en hund ville spise ude i naturen. Foruden naturlige ingredienser, så er BARF hundefoder naturligvis også nærende og godt for din hund, og vil helt sikkert få den til at logre med halen. Vil du se nærmere på kataloget med BARF hundefoder, så klik ind på www.fodergrossisten.dk allerede i dag.

Godt udvalg af frosne fjerkræ

Foruden BARF hundefoder, kan du blandt andet også få leveret frosne fjerkræ lige til døren hos Fodergrossisten.dk. Den danske forhandler har et godt udvalg inden for frosne fjerkræ, frosne mus og frosne insekter, og er gode til at gøre det til en god shoppeoplevelse at handle i butikken. Samtidig gør det naturligvis ikke noget, at priserne på frosne fjerkræ er holdt på et fair niveau, så regningen ikke bliver større end højest nødvendigt. Klik ind forbi butikken allerede i dag, hvis du vil se nærmere på kataloget med både frosne fjerkræ, BARF hundefoder og andet dyrefoder.