Flotte navneguirlander og andet festpynt

Magiske Minder er en god ven at have ved hånden, når der skal arrangeres fester med bestemte temaer, idet man hos dem kan købe alt inden for magisk festpynt såsom navneguirlander.

Guirlander med navn

Det har hidtil været næsten uset herhjemme, men nu er det altså muligt at købe specielle guirlander med navn hos webshoppen Magiske Minder. Disse guirlander med navn er særligt populære i forbindelse med børnefødselsdage. Det giver et særligt touch til festpynten, at fødselarens navn står på en flot guirlander i et bestemt tema. Guirlander med navn vil helt sikkert vække glæde ikke bare hos fødselsdagsbarnet, men også hos de venner og familie, der måtte komme til festen for at fejre den glade begivenhed. Guirlanderne med navn er særligt gode til børnefødselsdage, dåber eller barselsfester. De kan endda gives som gave til forældrene og barnet som en særlig personlig detalje, der kan tilføjes til den øvrige festpynt.

Navneguirlander

Guirlander med navn findes i flere forskellige varianter hos Magiske Minder. Den første variant er almindelige navneguirlander, som består af ni vimpler med polkaprikker og forskellige temamotiver, som sidder ind imellem de vimpler, hvorpå bogstaverne i fødselarens navn står. Udover disse navneguirlander har man også mulighed for hos Magiske Minder at købe særlige tema navneguirlander, som passer perfekt til børnefødselsdagen, hvor man dyrker et bestemt tema, som for eksempel kunne være brandbiler eller prinsesser. De flotte navneguirlander hos Magiske Minder varierer i størrelse, og det er forskelligt, hvor mange bogstaver der er plads til. Hos Magiske Minder kan man læse nærmere om udvalget af forskellige navneguirlander og se de temaer, man har at vælge mellem.

Se alle de flotte navneguirlander og find de helt perfekt guirlander med navn online hos webshoppen Magiske Minder, der desuden forhandler alt andet, man kunne have brug for til festen.