Flotte flyveture i luftballoner

DreamBalloon er et firma, der arrangerer flotte, romantiske og helt specielle flyveture i luftballoner, der vil sikre dig en oplevelse for livet.

DreamBallon

Hos DreamBalloon kan du både flyve fra Jylland, Fyn og Sjælland, hvor der dagligt skiftes mellem startsteder, hvilket sikrer dig, at du altid kan finde det sted at starte, der passer dig allerbedst. En af disse ballonflyvninger tager ca. 1 timer, og der flyves hver dag i sæsonen, der ligger mellem 15. april og 1. oktober. En ballonflyvning er en oplevelse for livet, og du kan både opleve at flyve lavt hen over trækoner og smukke områder, eller du kan flyve højt over blandt andet byer, strandområder og inspirerende landområder, der vil give dig et helt nyt syn på den flotte natur. Ballonflyvning vækker ikke blot opsigt nede fra jorden, men det sørger også for, at du får noget af eventyrlysten stillet, idet ballonflyvning både er beroligende, smukt og henrivende samt adrenalinskabende, grænseoverskridende og sjovt.

Romantisk ballontur for 2

Hvis du søger en romantisk flyvetur med din udkårne, kan du bestille en romantisk ballontur for 2. Denne ballontur er helt speciel, og du kan her både være med til at bestemme, hvor du skal flyve hen, og flyveturen kan endda starte helt fra din egen bolig, der gør det nemt og intimt at nyde landskabet og den friske vind. Dette er en oplagt chance for det perfekte frieri samt en oplevelse for livet, der uden tvivl vil sætte et romantisk præg. Dette er den traditionelle ballontur, som du kender den. Du, din udkårne og ballonskipper i en intim, romantisk kurv, der svæver igennem landskabet. Der vil både sørges for champagne samt afhentning og eventuel returkørsel til og fra dit hjem, hvis det er ønsket.

Så hvis du søger en ballontur for 2 eller bare en oplevelse for livet, er DreamBalloon uden tvivl firmaet for dig og din udkårne.