Flot udvalg af Ole Lynggaard og elegante Aagaard ringe

Exklusiv guld og sølv Aps sælger mange forskellige smukke smykker til gode priser. Her kan du bl.a. læse om eksklusive design fra Ole Lynggaard samt om Aagaard ringe.

Exklusiv guld og sølv Aps

Flot udvalg af Ole Lynggaard

Hos Exklusiv guld og sølv Aps kan du finde smukke designersmykker til gode priser. Der er bl.a. et flot udvalg af Ole Lynggaard smykker i butikken, som er indbegrebet af super eksklusivt danske smykkedesign. Hans smykker har været populære i generationer, og de overdådige design er lavet i 18 karat guld, sterlingsølv, hvide diamanter og ædelsten. Der er mange forskellige ringe, øreringe, halskæder og meget mere salg hos exklusivguld.dk, hvor du altid får fri fragt ved køb over 625,-. Ole Lynggaard er inspireret af naturen og bruger dyremotiver, hvor han fascineres af deres grafiske udtryk og elegante bevægelser. Der er bl.a. en slangering, som kryber sig om fingeren i 18 karat guld og beklædt med hvide diamanter. Hvis du skal have det mest eksklusive, så vil du elske Ole Lynggaard smykker, for de er virkelig noget for sig. Klik ind på siden og find det flotte sortiment af skinnende smykker til salg.

Elegante Aagaard ringe

Exklusiv guld og sølv Aps sælger også de smukker og super elegante Aagaard ringe i deres butik i Farum. De smukke design fra danske Aagaard er enormt elegante i deres udtryk og bruger svungne, men elegante bevægelser rundt om fingeren. Der kan være små motiver som fx hjerter eller blomster, men der er ofte blot solitære ædelsten eller diamanter, som sidder i ringene og skinner. Det er tidsløst design, og hvis du elsker elegante og klasse, så er Aagaard ringe helt sikkert lige noget for dig. De smukke Aagaard ringe vil du helt sikkert synes godt om, for de passer til et stilet outfit og er brillerende uden at være for meget. Det er et tegn på stil og helt sikkert noget af det bedste fra dansk smykkedesign igennem tiden. Klik ind på www.exklusivguld.dk og finde de helt rette smykker til din stil og efter dine vildeste drømme.