Firmafrokost med sans for detaljer og smag – Madkonceptet

Er beslutningen truffet, og ønsker I en frokostordning til jeres firma? Så vil det være oplagt at vælge Madkonceptet, som er famøs for deres københavnske firmafrokost. Det er en buffet, der giver gastronomiske oplevelser helt almindelige hverdage. Den bygger på gode råvarer, ligesom de andre typer catering på madkonceptet.dk. Der kan du også læse om konfirmationsmad, tapasretter og julefrokost.

Madkonceptet

Denne frokostordning er noget ud over det sædvanlige

En af de bedre frokostordninger i Hovedstadsområdet har navnet Madkonceptet. Kvaliteten skinner igennem deres retter. Det er ikke kun de fine råvarer, som løfter buffeten op. Det er også den passion og dedikation, som kokkene lægger i maden. Det gør, at Madkonceptet er rigtig gode til at holde på deres kunder. De har dog også plads til din virksomhed, hvis I føler, det er på tide med en frokostordning. Der tages højde for unikke kostrestriktioner uden merpris. Hvis I har behov for særlige ekstrating, som kunne være smørrebrød, kage eller osteanretning, så kontakt dem. Som du kan høre, er fleksibilitet en vigtig sokkel i denne frokostbuffet til erhvervsliv. Bestil frokost ud af huset til København allerede nu.

Tilmeld en prøveuge med firmafrokost på www.madkonceptet.dk

Det er nemt at tilmelde sig denne kvalitetsdygtige frokostordning. Først skal du klikke ind på www.madkonceptet.dk. Derefter udfylder du deres kontaktformular med basale oplysninger. En prøveuge er en mulighed, som man med fordel kan benytte sig af. Det giver nemlig Madkonceptet en god chance for at overbevise jer om, hvor dygtige de er bag gryderne. Vi ser, at markedet med frokostordninger er ved at udvikle sig. Flere og flere prøver at komme ind i branchen og måske udvide deres normale restaurant med en ekstra indkomstkilde. Der er dog få, som kan hamle op med kvaliteten og den fremragende service, som man finder på madkonceptet.dk.

Man behøver ikke bruge 30 minutter på at lave en gourmetmadpakke for at spise godt i hverdagen. Lad hellere Madkonceptet forkæle jeres gane med gastronomi i særklasse, man normalt ikke finder i denne branche. Deres frokostordning kan bestilles i København.