Find træpiller fra kvalitets mærker som BARLINEK og Fireheat

Hos Pillemadsen er kvalitet og pris prioriteret højt og blandt deres sortiment finder du et stort udvalg af træpiller fra vellidte mærker. Heriblandt BARLINEK træpiller og Fireheat træpiller. Nedenfor kan du læse mere om de to mærker.

Pillemadsen

BARLINEK træpiller til skarpe priser!

At finde de helt rigtige træpiller med høje brandværdier og til skarpe priser, kan være lidt af en udfordring. Heldigvis har Pillemadsen håndplukket nogle af de bedste producenter i verden og når du handler hos Pillemadsen er du derfor sikret at få træpiller i høj kvalitet og til en stærk pris. Et af de mærker som Pillemadsen er rigtig glade for, er BARLINEK der igennem årene er blevet til en de mest vellidte producenter inden for trægulve. BARLINEK træpiller er for dig, der både ønsker at gøre en god handel. BARLINEK har formået at bruge træresterne fra deres gulvproduktion til træpiller. Pillemadsen har et stort udvalg af BARLINEK træpiller med forskellige brandværdier og i forskellige mængder. Uanset hvilken brandværdi og mængde du vælger, er du helt sikker på at gøre en god handel. Udover at bruge rester fra gulvproduktion til træpiller, har BARLINEK også et princip om at plante et nyt træ hver gang en kunde køber træ fra BARLINEK.

Fireheat træpiller

Fireheat er et af de andre mærker som Pillemadsen er rigtig glade for. Når du køber Fireheat træpiller hos Pillemadsen har du blandt andet mulighed for at købe et enormt lager med hjem. Når det fryser udenfor kan det være rigtig træls at finde ud af, at der ikke er flere træpiller og derfor kan et stort lager være en smart idé så du ikke hele tiden skal gå og bekymre dig. Det kan være, at du ønsker at købe et stort lager hjem for at spare penge og have nok Fireheat træpiller til et godt stykke tid, men i sidste ende dropper det, da du føler det vil være alt for svært at transportere så stort et læs hjem. Det er der ingen grund til for heldigvis står Pillemadsen klar til at hjælpe dig med at finde en fragtmand. Tjek udvalget af Fireheat træpiller ud på Pillemadsens hjemmeside.

Klik ind på www.pillemadsen.dk og gør en super handel!