Find rejser til Kina og mange andre destinationer hos Ans Rejser

Tag ind forbi www.ansrejser.dk og se på de Kina rejser de kan tilbyde på siden.

Kina rejser

Hvis du tager ind forbi www.ansrejser.dk kan du finde Kina rejser, hvor du har mulighed for at opleve Kina, som du altid gerne har haft lyst til. Ans Rejsers Kina rejser giver dig chancen for at se Terracotta hæren, den Himmelske Fredsplads og Yangtze floden. Du kan opleve den smukke og barske natur, hvor du har mulighed for at møde rismarker langs floderne og deltaerne. Hvis du altid har drømt om at se kind, er Kina rejser den helt ideelle måde at se den på.

Er du eventyrlysten og nysgerrig, kan du med glæde tage på Den Store Kinarejse fra Ans Rejser. Med Den Store Kinarejse, har du mulighed for at opleve den store forskel der er på udviklingen fra Beijing til det Sydlige Kina. Du kan opleve forskellige historiske ting på Den Store Kinarejse, blandt andet Terracotta hæren, Den Kinesiske Mur og den Himmelske Fredsplads. Du vil få en fantastisk oplevelse med Den Store Kinarejse med Ans Rejser. Du kan lære mere omkring Den Store Kinarejse, hvis du tager ind forbi hjemmesiden www.ansrejser.dk, hvor du også kan læse mere om nogle af deres andre rejser.

Yangtze floden

Du kan tage en tur til Kina med Ans Rejser og tage et cruise på Yangtze floden, som en af de mange oplevelser du vil have i den tid du er i landet. Med et cruise på Yangtze floden, kan du se floden på en helt anden måde end du ellers ville have gjort. Du vil foruden et cruise på Yangtze floden også opleve den forbudte by og Ming gravene, i blandt andre interessante ting.

Er du interesseret i at cruise på Yangtze floden, kan du finde rejsen hos www.ansrejser.dk. Herinde kan du lære mere omkring deres andre rejser.