Find nøglesnore, kortholdere og andre sikkerhedsløsninger hos ID Company

Mangler dit firma nogle gode sikkerhedsløsninger til dagligdagen, går i ikke galt ved at tage et kig på denne hjemmeside lige her idcompany.dk hvor firmaet ID Company viser deres flotte produkter såsom en kortholder til bilen og sikkerhedsløsninger fra mærket Lanyards.

ID Company

Bredt udvalg af nøglesnore fra Lanyards

Besøger deres hjemmeside, vil du opleve en virksomhed, der går rigtig meget op i høj kvalitet og god kundeservice. Dette vil du hurtigt kunne mærke hvis du tager et kig på deres udvalg af sikkerhedsløsninger. ID Company er Danmarks eneste autoriseret Fargo distributør, og har derfor en tung erfaring og viden indenfor sikkerhedsløsninger. De sælger også et flot udvalg af tilbehør såsom nøglesnore. Tag fx et kig på deres udvalg af nøglesnore fra mærket Lanyards. Lanyards designer et bredt udvalg af nøglesnore, der er meget anerkendte og populære. En nøglesnor fra Lanyards er simpel men praktisk, hvilket rigtig mange mennesker sætter pris på i hverdagen. En nøglesnor gør, at du kan have dine nøgler på dig uden at miste dem, eller at du kan have dit medarbejderkort om halsen dagen igennem.

Kortholder til bilen der kan fatsmonteres til forruden

Når du tager et kig på deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af kortholdere til bilen. En kortholder til bilen er en super smart og nyttig ting som mange vil få gavn af. På deres hjemmeside kan du se flere varianter af kortholdere. Har du et parkeringskort er det træls at skulle finde det i din taske eller arbejdsmappe hver gang du skal parkere, og derfor er det en langt bedre løsning af have en kortholder til bilen. Kortholderen kan fastmonteres på din forrude, så det altid sidder klar til at blive scannet.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og benyt dig af den til at få inspiration af deres smarte løsninger og handle dine produkter over deres praktiske webshop.