Find forskellige former for containere i bedste kvalitet på www.dc-supply.dk

Der kan være mange årsager til at man skal bruge en skurvogn eller container. Men hvad end dit formål skulle være, så er du sikker på at kunne finde det du leder efter hos DC-Supply. Firmaet DC-Supply har været i containerbranchen siden 1981, så de ved hvad der kan lade sige gøre. Så tag et smut ind forbi deres hjemmeside, dc-supply.dk og kig på deres store udvalg af containere mm.

DC-Supply

Find en skurvogn med alle de faciliteter, du har brug for

Leder du efter den perfekte skurvogn, så er det uden tvivl DC-Supply du skal gå til. De tilbyder nemlig markedets bedste skurvogn, og ikke nok med det, så leverer de ligeledes til hele verden. Så om det er en skurvogn til haven, mens der bliver bygget om, eller en skurvogn til den anden side af kloden, så er det ikke noget problem for dem at levere til dig. Når du køber en skurvogn hos DC-Supply er du altid sikker på at kvaliteten er helt i top, for alle deres produkter, bliver nemlig produceret i den højst tænkelige kvalitet, og kan derudover specialdesignes, hvis du har særlige behov. Så skal din kommende skurvogn rumme eller kunne noget specielt, såsom indeholde bad eller køkken, så er det altså ikke noget problem for DC-Supply. Så tag og smut ind forbi deres hjemmeside eller kom forbi deres hovedkvarter udenfor Ålborg, og find ud af, hvilken form for skurvogn du skal bruge.

Kølecontainer med indbygget sensor

Hvis du skal bruge en container, hvor du vil opretholde en konstant temperatur, er det vigtigt at du får fat i en container med indbygget temperaturovervågning. Med en indbygget temperaturovervågning sikrer du dig nemlig imod temperaturudsving og driftstop. DC-Supplys frysecontainere er alle udstyrede med en Sensor CLIP, der konstant holder øje og rapporterer om temperaturen i containeren. På denne måde kan du med en indbygget temperaturovervågning altid være rolig i sindet og følge med hele processen. Skulle uheldet være ude, så finder du ikke først ud af det efter lang tid efter, for med deres indbygget temperaturovervågning, bliver du nemlig informeret automatisk via e-mail eller på sms. En anden smart feature er, at du også kan lave din egen temperatur log, og dermed altid følge med i alt som der sker. Så skal du opbevare noget i længere tid, hvor temperaturen skal være konstant, kan det ikke anbefales nok at få fat i et af deres indbygget temperaturovervågning systemer.