Find et bredt udvalg af 3M produkter såsom spraylim og vinduesfolie på www.bbnshoppen.dk

Hos BBN Shoppen kan du finde mange forskellige smarte gør det selv produkter til gode priser. læs bl.a. om 3m Dual Lock samt om 3M spraylim her.

3m Dual Lock i forskellige størrelser og styrker

Når du skal hænge noget op, og du gerne vil undgå at bore i væggen, så er der få produkter der kan gøre det ligeså godt som skruer eller bolte i væggene, men 3m Dual Lock er en super stærk dobbeltklæbende tape, som kan bruges til mange forskellige formål. Det er super let at montere paneler, skilte, montrer og meget mere, og det kan let tages ned igen med den super smarte dobbeltklæbende 3m Dual Lock, som virkelig holder godt fast på begge sider. Der er 3m Dual Lock i forskellige styrker, alt efter hvad du skal klæbe op, og der er forskellige størrelser og bredder. Du kan helt sikkert finde lige den slags tape, du skal bruge i butikken til en god pris, og du kan altid kontakte butikken, hvis du har brug for rådgivning om de forskellige gør det selv produkter og om, hvilket du skal vælge til det formål, du skal bruge det til.

Forskellige varianter af 3M spraylim

BBN Shoppen sælger mange 3M produkter og er autoriseret montør af deres vinduesfolier, og du kan også finde 3M spraylim i butikken til gode priser. Der er mange forskellige versioner, og de har forskellige fordele, klæbestyrke, tørretid osv. Du kan fx finde en super stærk 3M spraylim, som kan lime på al slags plast, træ, metal og mange andre materialer, som har en enorm klæbestyrke, der gør den helt ideel til tungere opgaver. Sprayen har et kontrolleret spraymønster, som gør det let at undgå oversprøjtning og som er let at kontrollere. Sådan en 3M spraylim kan bruges til mangeartede opgaver, og du kan søge rådgivning på siden eller ved at kontakte de dygtige medarbejdere, som helt sikkert kan hjælpe dig med at finde den rigtige. Spraylim er super smart til hurtige opgaver, for den tørrer hurtigt og hærder til høj styrke. Læs mere på bbnshoppen.dk om de forskellige slags lime og klæbestoffer.