Find alt lige fra læbepomade til E vitamin olie hos Badeanstalten

Hos Badeanstalten kan du finde alt i krops- og ansigtspleje. Læs mere om E vitamin olie til ansigtet samt læbepomade her.

Badeanstalten

Lækker E vitamin olie

Badeanstalten laver luksusprodukter til kropspleje, ansigtspleje, hudpleje og hårpleje. Der er mange forskellige gode produkter, som sælges til gode prise, for de mener ikke det skal være ekstra dyrt at styre uden om syntetiske stoffer og allergifremkaldende kemikalier. Hvis du leder efter ansigtspleje, så kan du bl.a. finde E vitamin olie i butikken, som sælges til gode priser. Denne lækre ansigtsolie med vitamin E kan bruges til at pleje tør hud, da den indeholder essentielle fedtsyrer, som giver næring og fugt til huden. E vitamin olie indeholder også appelsin og kamille, som er super godt og nærende for huden. E vitamin er en stærk antioxidant, som modvirker hudens egen cellenedbrydning. Derfor er olien foryngende og modvirker rynker og træt hud. Køb E vitamin olie, hvis du gerne vil være ekstra god imod din hud og gerne vil beholde dit glatte ansigt i mange år frem. Den har en dejlig aroma og en blødgørende effekt.

Læbepomade til tørre læber

Badeanstalten laver selvfølelig også deres egen læbepomade, som sælges til en super god pris. Du kan nok finde en god version i sortimentet, hvor der bl.a. er lakridsrod, pink grape og spearmint at vælge imellem. Disse luksus læbepomader er super gode for læberne og kan lynhurtigt restaurere huden på læberne, hvis den er blevet træt og tør. Der er mange forskellige gode grunde til at passe godt på sine læber, og om vinteren når luften er tør, bliver de udsat for meget. Derfor skal man bruge læbepomade, hvis ikke man vil have sprukne og tørre læber om vinteren. Man skal bare bruge en god pomade, som ikke udtørrer huden og som giver den fugt med naturlige ingredienser. Bestil en læbepomade nu, som holder i lang tid og som kun indeholder de bedste naturlige ingredienser, som beskytter din sårbare hud og giver læberne styrke og fugt på en helt naturlig måde med gode antioxidanter.