Find alt indenfor garn og strikkeopskrifter på www.knithouse.dk

Har du en passion for strikning? Så er du kommet til det helt rette sted. Knithouse forhandler nemlig alt mellem himmel og jord, når det kommer til garn, strikkeopskrifter og strikkepinde. Udover at føre et stort og spændende produktsortiment, støtter de også en god sag. Alt deres overskud går nemlig til Red Barnet. Så klik ind på www.knithouse.dk, og gør en god handel og en god gerning på samme tid.

knithousedk

Strikkeopskrifter til både nybegyndere og de mere øvede

Uanset om du er amatør eller øvet inden for strikning, er strikkeopskrifter en super smart opfindelse – enten til at give sig i kast med et nyt projekt, eller blot som inspirationskilde. Hos Knithouse finder du en bred vifte af forskellige opskrifter, som rangerer vidt i forskellige niveauer, prisklasser og stilarter. Det bør altså være muligt at finde strikkeopskrifter til ethvert behov, hvad end det er til kæresten, til barnet eller til dig selv. I udvalget af strikkeopskrifter finder man anerkendte brands såsom Drops, Sandnes og Onion for blot at nævne nogle få. Se nærmere på de mange strikkeopskrifter på www.knithouse.dk og få masser af inspiration til dit næste strikkeprojekt.

Garn der kombinerer kvalitet med gode priser

En af de ting, der forhandles i stor stil hos Knithouse, er billigt garn. Garnet findes i et utal af smukke farver og nuancer, så du kan finde noget, der falder i lige præcis din smag. Udvalget af billigt garn spænder vidt, og det findes i et væld af lækre materialer som for eksempel uld og bomuld. Selvom prisen er i bund, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten, og du finder garn fra mærker som Navia, Du Store Alpakka og mange flere. Med billigt garn i topkvalitet er der altså ingen undskyldning for ikke at kaste sig ud i sit næste strikkeprojekt. Besøg www.knithouse.dk og gå på opdagelse i en inspirerende verden af billigt garn.