Find alt det kemikere og laboranter og brug for af udstyr

Hos Hounisen kan du købe alt det, kemikere og laboranter har brug for. Du kan dyrke cellekultur med celledyrkningsflasker, samt Finnpipetter og meget andet laboratorieudstyr.

Cellekultur

Hounisen sælger mange forskellige typer celledyrkningsflasker, der egner sig godt til dyrkning af cellekulturer. Cellekulturer er en vigtig del af forskning, både indenfor biokemi og medicinalkemi. Celledyrkningsflasker fra Hounisen lever op til alle krav og er alle lavet af optisk ren polystyren, og celledyrkningsflaskerne fungerer optimalt til dyrkning af cellekulturer. Hvis dit fakultet eller din forskergruppe har brug for at dyrke en cellekultur, er celledyrkningsflasker fra Hounisen en god investering. Celledyrkningsflaskerne har gennemgået adskillige kvalitetstjek og lever op til alle internationale standarder for sikkerhed og dyrkning af cellekulturer. På Hounisens hjemmeside, www.hounisen.com, kan du købe mange forskellige instrumenter til dyrkning af cellekulturer, og hvis der er noget, du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte Hounisen.

Finnpipetter

Finnpipetter er en form for pipetter, der i modsætning til almindelige pipetter, kan bruges flere gange. Finnpipetter er elektriske pipetter, der kan justeres til at suge en helt bestemt volumen op. Med en Finnpipette behøver du aldrig mere sidde og blive frustreret over ikke at kunne få den helt rigtige volumen op i pipetten, for Finnpipetten gør alt arbejdet for dig. Finnpipetter er uundværlige i nogle laboratorier, og særligt i forsøg og eksperimenter hvor farlige syrer eller baser er involveret, kan det være nødvendigt med en Finnpipette, for hvis ikke du får det rette blandingsforhold, kan der ske fatale ulykker. På www.hounisen.com finder du et stort udvalg af forskellige Finnpipetter. Du finder 3 forskellige kategorier inden for Finnpipetter, der alle har en forskellig anvendelse. Finnpipetterne fås også i forskellige størrelser og med forskellige farvekoder. Kig på Hounisens hjemmeside, hvor du ikke kun kan finde Finnpipetter men også mange andre laboratorieartikler.

Hos Hounisen kan du få mange forskellige produkter, der er uundværlige i et kemisk laboratorium. Du kan for eksempel få elektroniske pipetter, Finnpipetter, eller du kan få celledyrkningsflasker til dyrkning af cellekulturer. Kig ind på www.hounisen.com.