Få en sjov sommer med stigegolf eller udstyr til golf fra www.jyskegolfbolde.dk

Hos Jyskegolfbolde.dk kan du finde et bredt udvalg af billige golfbolde, bl.a. brugte golfbolde fra Wilson Staff. Du kan også købe havespil som fx stigegolf i butikken.

Få en sjov sommer med spillet stigegolf

Når det bliver sommer, så er det tid til havespil, og her kender de fleste kun til vikingespillet, men hvor man har egentlig hørt om stigegolf? Det er et super sjovt spil, som er mindst lige så sjovt som vikingespillet. Det er centreret om en slags stige, eller et stativ med tværgående ribber, som man kaster bolas efter. Disse bolas består af noget, der mindre om to golfbolde forbundet med en snor. Det handler så om, at få disse bolas til at hænge på ribberne, og alt efter hvilken ribbe, man rammer er der forskellige point at hente hjem. Inden man går i gang med stigegolf skal man aftale en afstand, hvorfra man kaster, og her er 7 meter måske det mest normale, men det kommer også an på, hvor unge deltagerne i spillet er. Man kan justere sværhedsgraden alt efter, om der er små børn med i spillet. Stigegolf er super sjovt og den perfekte sommer beskæftigelse.

Brugte golfbolde fra Wilson Staff, der er så gode som nye

Jyskegolfbolde.dk sælger også rigtige golfbolde til super gode priser. Du kan bl.a. købe brugte golfbolde fra Wilson Staff i butikken, og her er mange forskellige at vælge imellem. Enormt mange golfbolde ender som søbolde, hvilket vil sige at de ender på bunden af søen på banen. Disse golfbolde er tikkende bomber, for der bruges forskellige skadelige kemikalier og metaller for at producere high-tech golfbolde i dag, og derfor er det godt for miljøet, hvis de brugte golfbolde bliver samlet op og genbrugt. Ofte er det jo helt nye golfbolde, som ender på bunden af søen, som absolut ikke fejler noget som helst. Når du køber brugte Wilson Staff golfbolde på www.jyskegolfbolde.dk kan du være sikker på, at de er i topkvalitet og helt sikkert vil bringe dig helt på golfbanen. Køb brugte golfbolde fra fx Wilson Staff på hjemmesiden og spar mange penge på golfbolde, som du alligevel før eller siden skyder væk.