Erfarne forhandlere af vine

Hos Føtex finder du et kæmpe udvalg af delikate vine. Her er vine fra alle verdenshjørner, og der bliver løbende købt nye spændende vine ind til sortimentet.

Vine

Med indkøbere som rejser hele verden rundt, for at finde de bedste og mest spændende vine på markedet kan du altid være sikker på, at der er en vin som dækker dine behov. Hvad enten du er vinentusiast, eller bare nyder en god rødvin til middagen. Du kan læse meget mere om de forskellige vine, som føres i Føtex på www.foetex.dk. Her kan du også læse om de forskellige vinhuse, som er leverandører af det store sortiment af vine i din lokale Føtex. Har du brug for hjælp kan du selvfølgelig altid besøge din lokale Føtex, hvor det erfarne personale altid står klar til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål. Her har du også ofte muligheden for at smage på nyhederne i sortimentet, med en lille smagsprøve.

Føtex

På hjemmesiden www.foetex.dk kan du læse meget mere om de forskellige vine, som man fører i Føtex. Du kan desuden læse om myter omkring vine, og få gode råd til hvordan du bedst opbevarer dine vine. Der er altid en god historie at hente, eller beskrivelser af de forskellige vinhuse som Føtex fører vine fra. Har du desuden fundet et vinhus på hjemmesiden, som du gerne vil vide mere om, er du selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi din lokale Føtex og få en snak med personalet i vinafdelingen. De vil hellere end gerne besvare alle dine spørgsmål omkring udvalget af vine. Hjemmesiden giver dig derudover også muligheden for at læse om julens vine, som man selvfølgelig har specielt udvalg i Føtex, for at den passer perfekt til julemiddagen. Besøg hjemmesiden, og læs meget mere om sæsonens vine, eller læs mere om sortimentet af vine som Føtex fører.