Enormt udvalg af flotte smykker heriblandt de velkendte og klassiske Marguerit smykker

Guldsmykket.dk byder på et enormt udvalg af flotte smykker. Heriblandt det velkendte og klassiske Marguerit smykker samt flotte Christina Watches som du kan læse mere om nedenfor.

Flotte Christina Watches

Guldsmykket.dk er det ideelle sted for dig, der leder efter flotte smykker i høj kvalitet og til alle slags anledninger. Sortimentet byder blandt andet på Christina Watches. Christina Hembo som er skaberen bag mærket, har i en årrække skabt enormt flotte ure til ethvert håndled. Oprindeligt bød hendes produktsortiment kun på schweiziske ure, men som tiden er gået, er udvalget blevet større og større og i dag finder du både øreringe, halskæder og armbånd fra mærket. Hos Guldsmykket.dk er udvalget af Christina Watches også stort og det byder både på flotte ure og armbånd i stor stil! Er du på udkig efter et helt specielt og personligt ur og synes du ikke at have stødt på nogen ure, der matcher dine kriterier, er du heldig for Christina Watches giver nemlig dig muligheden for selv at sammensætte dit ur så det får sit helt eget personlige præg. Der bliver ikke gået ned på valget af materialer og kun gode materialer som rustfrit stål, ægte læder og diamanter bliver anvendt, der til sammen gør det til det ideelle ur!

 

Marguerit smykker

Det klassiske Marguerit smykke, har igennem rigtig mange år udgjort en stor del af det danske smykkemarked og med god grund! Igennem mere end 80 år, har margueritten været en del af den danske smykkekunst og store personligheder som Dronning Margrethe har ofte gjort brug af denne slags smykke til at fuldende sit eget outfit. Guldsmykket.dks store udvalg byder på Marguerit smykker fra mange forskellige, dygtige og anerkendte producenter. Sortimentet byder både på fingerringe, øreringe, vedhæng, halskæder og mange andre smykketyper med margueritblomsten på. Kvaliteten er i top og det samme er materialerne, hvor der blandt andet anvendes forgyldt sølv, sterling sølv og mange andre skinnende materialer. Priserne varierer også og uanset hvor mange penge du har tænkt dig at bruge på dine Marguerit smykker, skal du nok finde noget, der passer til budgettet hos Guldsmykket.dk.

 

Køb smykker til alle slags anledninger hos Guldsmykket.dk til skarpe priser.