Edelmann Kontorservice tilbyder bl.a. hjælp til telefonpasning og receptionistservice med højt serviceniveau

Leder du og din forretning efter en professionel og serviceminded samarbejdspartner, der kan assistere med telefonpasning og receptionistservice, er du kommet til det helt rette sted. For hos Edelmann Kontorservice får du en venlig og personlig partner, der tager ansvar for din forretning. Læs med her og bliv klogere på det spændende foretagende.

Edelmann Kontorservice

Stor erfaring med telefonpasning

Telefonpasning er ikke bare telefonpasning. Det er de i hvert fald udmærket klar over hos Edelmann Kontorservice, som har mange års erfaring og stor ekspertise med at hjælpe et væld af forskelligartede kunder fra vidt forskellige brancher. Men selvom virksomheden er populær og favner en bred vifte af kunder, er det ikke ensbetydende med, at deres telefonpasning er præget af overfladiske pakkeløsninger – snarere tværtimod. Edelmann Kontorservice sætter nemlig en stor ære i at sætte sig ind i alle deres kunders forretninger. Det gør de, fordi de brænder for deres arbejde og for at løse opgaven til ug med kryds og slange – uanset opgavens omfang og karakter. Hvis du vælger den danske virksomhed til at stå for din telefonpasning, får du altså en samarbejdspartner, der er til at stole på, ligesom de håndterer dine kunder personligt og professionelt – naturligvis.

Personlig og professionel receptionistservice

Edelmann Kontorservices receptionistservice er også karakteriseret ved at være både personlig og professionel. Deres receptionistservice betyder, at du får telefonpasning, hvor opkaldene til din forretning vil blive besvaret i jeres navn, men af en dygtig, erfaren og passioneret medarbejder fra Edelmann Kontorservice. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål til deres receptionistservice og telefonpasning, skal du endelig ikke tøve med at kontakte de kompetente, dedikerede og hjælpsomme specialister. De tager nemlig hellere end gerne en uforpligtende snak omkring din situation – også når det gælder receptionistservice. Du finder deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside, telefonpasning.com. Så hvorfor ikke vælge receptionistservice med Edelmann Kontorservice allerede i dag? Det kan i hvert fald varmt anbefales.