Denis Viet Jacobsen og hans rolle i selskabet Solix Group

Hvis man har et firma, som man er ambitiøs omkring, og som man gerne vil have hjælp til at udvikle, så bør man helt sikkert overveje at tage kontakt til Solix Group. Det er nemlig et investeringsselskab, som er drevet af dygtige forretningsfolk såsom Denis Viet Jacobsen. Han har sammen med sin partner specialiseret sig i investeringer og udvikling af virksomheder og har desuden en lang karriere bag sig inden for forskellige grene af erhvervslivet. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk.

Denis Viet Jacobsen og Solix Group

En detaljeret profil af erhvervsmanden Denis Viet Jacobsen

Hvis man har en virksomhed, som man ønsker at udvikle og gøre endnu større, så kan Denis Viet Jacobsen sagtens være den helt rette person at rette henvendelse til. Han er nemlig medejer af virksomheden Solix Group, som er et kreativt og særdeles ambitiøst investeringsselskab, der primært specialiserer sig inden for opkøb og fusion af firmaer. Denis Viet Jacobsen er en erfaren erhvervsmand, og han har igennem mange år været ansat i flere større danske virksomheder, og det er netop denne erfaring og ekspertise, han bringer med sig. Denis Viet Jacobsen taler både dansk, norsk, svensk, engelsk, fransk og tysk, hvilket gør ham i stand til at hjælpe enhver virksomhed, lige meget hvilket marked man beskæftiger sig med. Han har desuden en bachelor inden for forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School, som han har valgt at udvide med en Master of Business Administration. Han har således stor kompetence inden for mange forskellige områder af forretnings- og investeringsbranchen. Denis Viet Jacobsen har naturligvis stor forståelse og respekt for, at alle virksomheder er forskellige, og han sætter sig derfor grundigt ind i, hvad det er, den enkelte virksomhed har brug for, så man er sikker på, at man får den helt rette hjælp til det, man lige præcis har brug for og efterspørger. Der er således ingen tvivl om, at Denis Viet Jacobsen er den helt rette at tage kontakt til, hvis man netop står og overvejer at udvide eller at udvikle sin virksomhed i en ny retning. Man kan læse meget mere om, hvad både Denis Viet Jacobsen og hans virksomhed Solix Group kan tilbyde ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk.

Solix Group investerer med langsigtede planer

Hvis man er ejer af en virksomhed, og man gerne vil tage den skridtet videre og udvikle den eller fusionere med en anden virksomhed, så kan det helt bestemt anbefales, at man vælger at tage kontakt til Solix Group. Det er nemlig et firma, som er drevet af de erfarne forretningsmænd, danske Denis Viet Jacobsen og svenske Johan Cervin. Sammen har de stor erfaring med blandt andet opkøb og fusioner af virksomheder, og med Solix Group har de et firma, som med deres kompetencer er med til at udvikle virksomheder, så de bliver mere langsigtede og velovervejede, hvilket alt sammen er med til at gøre, at man får en bedre og mere sikker virksomhed. Solix Group investerer typisk i virksomheder, som har en omsætning på 500.000.000 danske kroner eller derover. Både Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin har mangeårige erfaringer inden for forskellige dele af erhvervslivet, og de har således en lang række af kompetencer, som helt sikkert vil kunne gavne de fleste virksomheder. Solix Group har altid stort fokus på de langsigtede og solide løsninger, så man får en virksomhed med et solidt fundament og naturligvis også med overskud. Solix Group investerer primært i virksomheder i Norden og kan naturligvis kommunikere på flere af de nordiske sprog. Man er med andre ord i særdeles trygge og kompetente hænder, når man vælger at indgå i et samarbejde med Solix Group. Man kan blive meget klogere på det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk.

På hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk kan man læse meget mere om Solix Group, og hvad firmaet præcist kan gøre for netop din virksomhed.