DBVVS har de bedste varmekilder, bl.a. en luft-til-luft-varmepumpe

Leder du efter Danmark laveste priser på VVS? Hos DBVVS har du mulighed for at gøre Danmarks bedste handel på en lang række forskellige varmekilder til dit hus. Her har man 20 års erfaring i branchen og derfor helt styr på, hvordan du bedst kommer hjem med en pilleovn, et pillefyr, en luft-til-luft-varmepumpe eller helt fjerde form for varmekilde.

Få varmen med en luft-til-luft-varmepumpe 

En luft-til-luft-varmepumpe er en fantastisk måde at opvarme sommerhuset, garagen, annekset eller lignende steder, hvor du ikke har mulighed for at montere en radiator. Hos DBVVS finder du derfor en luft-til-luft-varmepumpe fra Langå Comfort. En sådan luft-til-luft-varmepumpe er særdeles nem at benytte, sådan at du kan opvarme de pågældende lokaler mest effektivt. Du styrer nemlig pumpen ganske simpelt med en medfølgende fjernbetjening eller direkte fra din smartphone. App’en Smart Life gør det for eksempel muligt at programmere din nye varmepumpe, sådan at den automatisk tænder og slukker efter behov. Dette er praktisk i henhold til besparelser og generelt bare en særdeles intuitiv måde at styre sit varmeforbrug på. Denne type af luft-til-luft-varmepumpe er desuden kategoriseret som A+ og derfor særdeles energivenlig. Din nye varmepumpe er altså godt givet ud, hvis du vælger at handle med DBVVS — ikke mindst på grund af de gode priser.

På www.dbvvs.dk finder du tre forskellige modeller af en luft-til-luft-varmepumpe fra Langå Comfort. De fås med henholdsvis 3,4 kW, 5,1 kW eller 7,5 kW, der alle kan tilsluttes WiFi. Den gode og stabile varme betyder, at luft-til-luft-varmepumper som disse kan opvarme ca. 50 kvadratmeter. En luft-til-luft-varmepumpe som disse kan desuden bruges hele året rundt, da de i stedet for varm luft også nemt producerer kold luft. En af de største fordele ved netop denne luft-til-luft-varmepumpe er dog det lave støjniveau. Du får nemlig kun 53 dB indendørs, samtidigt med at den indbyggede “mute” og “supermute” funktion yderligere kan afhjælpe støjproblemer. En luft-til-luft-varmepumpe fra Langå Comfort er derfor en god måde at opnå ekstra komfort på og særdeles oplagt i forbindelse med steder som garagen eller sommerhuset. Den indbyggede 8C funktion kan nemlig også sørge for, at temperaturen aldrig falder under 8 grader, sådan at møbler eller andre opbevarede ting ikke falder hen. På www.dbvvs.dk finder du ligeledes hjælp til montering af en luft-til-luft-varmepumpe. DBVVS er nemlig VE-godkent til montering af netop denne type af varmepumpe og hjælper dig derfor gerne med at installere en ny og mere effektiv varmeløsning.

Find de lave priser og den gode rådgivning på www.dbvvs,dk.