Davis Danmark ApS tilbyder vejrstationer: opdag Vantage Vue med WiFi og Vantage PRO2

Hvis du er vejrentusiast, er er webshoppen www.davisnet.dk helt sikkert stedet for dig at besøge. Du finder alverdens løsninger, som du både kan bruge professionelt, men bestemt også til hjemmebrug. Find alt information om vejrdata på blot få sekunder, med deres vejrstationer inde på webshoppen. Du kan her læse om Vantage Vue med WiFi og Vantage PRO2.

Praktisk løsning: Vantage Vue vejrstation med WiFi

Hvis du ønsker at få overblik over alle vejrforhold, bør du tage et kig på Vantage Vue WiFi vejrstation. Inde hos Davis Danmark ApS kan du opdage et bredt udvalg af forskellige vejrstationer. Uanset om dit formål er at bruge dem ved landbrug, plantager, hjemme eller andre steder, så finder du en vejrstation som dækker dit behov. Opdag deres smarte Vantage Vue med WiFi, som er praktisk og fungerer utrolig godt. Du kan nemt finde frem til informationer og vejr, vind, fugtighed og meget mere med denne. Besøg deres webshop www.davisnet.dk i dag, og læs meget mere om Vantage Vue med WiFi. Når du bestiller over webshoppen, får du desuden fragt fra kun 39,-, 1-3 dages leveringstid og hele 30 dages returret.

Vantage PRO2 – muligt at tilkoble en lang række sensorer

Opdag også deres proffesionelle og modstandsdygtige Vantage PRO2 vejrstationer hos Davis Danmark ApS. Dette produkt er yderst smart til dig som sætter i ære i at nørde vejret. Alle deres Vantage PRO2 rummer et instrument og en alsidig ISS, som kombinerer vindmåler, temperatur, regnvandsopsamler og luftfugtighedssensorer samlet. Det er desuden muligt for dig at tilkoble en lang række sensorer for at udbygge vejrstationen. Vindmåleren er ikke integreret i vejrstation, og du kan derfor sætte den lige hvor du har ønsker. Læs mere om de forskellige versioner fx trådløse og kablet versioner m.fl. Du er garanteret gode lave priser, når du handler over www.davisnet.dk.