Dæk op med sort bestik og regnbueglas fra Mozalina ved særlige lejligheder

Mozalina er til dig, der aldrig går på kompromis med kvalitet, men stadig gerne vil finde et godt tilbud. Det brede sortiment af unikt køkkenudstyr og livsstilsprodukter er en vidunderlig verden for dig, der vil sætte et personligt præg på din indretning derhjemme. Hvad enten du ønsker at gøre det med sort bestik eller helt nye regnbue glas.

Mozalina

Vælg sort bestik, og dæk et stilfuldt bord

Når der skal dækkes fint op til middag, gør stilrent og unikt service virkelig en stor forskel. Med sort bestik kan du pryde dit spisebord med masser af personlighed, og du behøver aldrig at gå ned på kvalitet. Det sorte bestik fås i mange forskellige dele, er lavet af rustfrit stål med sort belægning og tåler sagtens en tur i opvaskemaskinen. Bestikket lægger desuden utrolig godt i hånden og fås også i en børneversion. Ønsker du at kunne dække bord med stil, er sort bestik fra www.mozalina.dk derfor nok det rigtige valg for dig.

Regnbue glas tilfører ekstra farve til dit hjem

De unikke regnbue glas fra Mozalina er et andet populært produkt fra det brede sortiment af køkkenudstyr. De utrolige regnbue glas er skinnede på ydersiden i fine regnbuefarver, der strækker sig helt fra blå til orange. Glassene er håndblæst, hvilket betyder at hvert eksemplar er unikt, samt at små, finurlige indblæste bobler er en vigtig del af kendetegnene ved dine specifikke regnbue glas. Du finder versioner af glassene til både vin, vand og champagne, der alle forhandles til meget fordelagtige priser. Regnbue glassene er en af de mest populære kollektioner under køkken-kategorien, hvilket sagtens kan forstås, når man ser, hvilken effekt de har på ethvert middagsselskab. Ønsker du derfor at dække bord med smil, fest og farver, er regnbuefarvet glas perfekte til din kommende anledning.

Tag et smut forbi www.mozalina.dk eller butikken på gågaden i Kolding, hvis du vil vide mere om fine glas, flot bestik og meget mere boligindretning.