Dadelkonfekt – rawbarer af sunde råvarer

Køb rawbarer med dadelkonfekt af Ganefryd. Det er lækre glutenfrie snacks af gode, veganske råvarer, som du kan købe hos flere helseforhandlere og naturligvis i virksomhedens lokale butik i Århus.

Ganefryd

Vegansk snack med dadler uden tilsat sukker

Den dadelkonfekt, som Ganefryd har skabt, er økologisk og uden tilsat sukker. Det er et sundt energiboost, som du kan indtage når som helst, når dine depoter er ved at være nede. Nyd en rawbar af dadler på farten, eller når du kommer hjem fra arbejde. Det sunde energiboost er også aktuelt for atleter, der vil have noget lækkert og velsmagende til at ”fuele” træningen. Ganefryd har skabt dadelkonfekt med forskellige smagsnuancer. I øjeblikket kan du vælge mellem ingefær, appelsin, kaffe, lakrids m.m. Sødmen – ja, den kommer fra de økologiske dadler, og denne snackmulighed er også glutenfri. En betydelig del af Danmarks befolkning lider af glutenallergi, og det begrænser mulighederne. Køb lækker og økologiske rawbarer på https://www.ganefryddadelkonfekt.dk/ af sunde dadler.

Dadelkonfekt som økologisk og glutenfri rawbar på ganefryddadelkonfekt.dk

Hvis du er interesseret i at læse mere om den dadelkonfekt, som Ganefryd har skabt, kan du klikke ind på ganefryddadelkonfekt.dk. Derinde kan du trykke ind på de forskellige smagsvarianter, og se ingredienslisterne for de forskellige rawbarer med appelsin, mynte, lakrids osv. Som veganer er der ikke mange fristelser, man må spise. Dadelkonfekt fra Ganefryd er perfekt til de danskere, der prøver at leve vegansk. En økologisk rawbar med dadler og andre sunde råvarer er en glimrende måde at genopfylde energidepoterne på – naturligt og sundt. Nyd den alene eller i selskab med andre. Denne dadelsnack er også en testvinder hos et prominent damemagasin, og de tilbagevendende kunder er endnu et bevis på, at når man benytter friske og sunde råvarer, så får man også det bedste resultat.

Køb ærlige og sunde rawbarer. Ganefryd har skabt glutenfri og vegansk dadelkonfekt, der er en perfekt snack, når man er ved at gå på lavt blus. Læs mere om denne type mellemmåltid på www.ganefryddadelkonfekt.dk.