Carinthia og Jetboil – Bestil hos 417.dk

Når man er på ekspedition, har man brug for at kunne stole på sit udstyr. Det gælder også, hvis man er på jagt eller på en dyb tur i vildmarken. Der er en række brands, der skiller sig ud i forhold til militærudstyr og outdoor grej. Carinthia og Jetboil er to, som bliver omtalt i denne artikel. Det er helt konkret udvalget hos 417.dk, der bliver behandlet her, og på webshoppen kan du også købe fra Zippo, 5.11, Leatherman og andre anerkendte brands.

417.dk

Køb fra Carinthia på www.417.dk

Bestil Carinthia militærgrej. Når du køber militærudstyr fra dette østrigske mærke, mangler der ikke noget. Man får den bedste kvalitet og modstandsdygtighed, netop fordi det er udviklet i samspil med en række forskellige aktører, der hver har bidraget med feedback. Slutresultatet taler for sig selv og er et glimrende eksempel på gedigent østrigsk håndværk. Hvis du leder efter en dansk webshop til at købe Carinthia militærgrej, så kan 417.dk anbefales. Klik ind på www.417.dk, og læs mere om jakker, bukser, soveposer og bivyer fra Carinthia. Du får prisgaranti på produkterne i denne kategori, men også resten af udvalget. Hvis du ikke vil gå ned på kvalitet, så vælg Carinthia militærudstyr og tøj. Køb det hos specialforhandleren 417.dk.

Jetboil stormkøkken – Køb gas og gryder til udendørs madlavning

Hos 417.dk kan du også købe fra Jetboil. Det er et brand, som har sat sig kraftigt på madlavningsudstyr i det fri. Der er designet alt til det moderne stormkøkken. Køb bl.a. gasbrænder, coffee maker, gas og gryde fra Jetboil, der er ”tried and tested” af erfarne outdoor entusiaster, og feedbacken er positiv. Kvaliteten er væsentligt højere end for mange af konkurrenterne til Jetboil – selv de store spillere på markedet med madlavningsudstyr til friluftsliv. Se det store udvalg af Jetboil gas og stormkøkkener på www.417.dk.

Hos 417.dk er der noget til de personer, der ikke har noget imod at få røde kinder. Uanset om du leder efter militærudstyr som det fra Carinthia, eller du ønsker at købe et Jetboil stormkøkken til den spontane friluftstur i nærmeste skov, så har www.417.dk et passende udvalg til dig.